廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
聖誕去東京係唔係可以死左條心?勁貴

國航🤔你夠唔夠膽坐

淨係呢排都日日空管
啲大陸機無論Dep定Arr都Delay到媽媽聲
見到peach 大阪頭來回包20kg要1500

見到peach 大阪九月頭來回包20kg要1500 好似好抵咁

我上月尾去 $1200全包 都未覺好抵

國航🤔你夠唔夠膽坐

淨係呢排都日日空管

北京出事嘅頻率好似冇上海咁高

國航🤔你夠唔夠膽坐

淨係呢排都日日空管

北京出事嘅頻率好似冇上海咁高

國航🤔你夠唔夠膽坐

我都諗緊聖誕去日本 國航一半 見過fd 搭又無乜事

我都想屌🙈d時間又唔係差😂我又有時間比佢玩😂

最後買左國泰,$3800 連稅 好傻
買左名古屋連酒店,5日4夜包20kg每人千六蚊 立山黑部

邊度買架?幾時去呀?巴打
買左名古屋連酒店,5日4夜包20kg每人千六蚊 立山黑部

邊度買架?幾時去呀?巴打

老母做緊package 0蚊機票,再送行李,七月廿幾號前出發,好多地方都有平

見到peach 大阪九月頭來回包20kg要1500 好似好抵咁

只可以話食得落但抵又未算
7月尾8月去台灣千5係咪算係咁

睇過9月尾peach要1800幾

睇過9月尾peach要1800幾

係 所以果斷放棄

好貴 今年六月去都係1444一位
買左822~824廣島$319
應該人生最平呢次機票
買埋張廣島tourist pass

有無人gun
應該人生最平呢次機票

有無人gun

如果依家即買U-FLY PASS係咪唔係即時用到?
應該人生最平呢次機票

有無人gun

同問+1
應該人生最平呢次機票

有無人gun

同問+1

佢個網寫48小時內...........唔敢買住
已買東京9月 $5xx
下年五月東京得一日32係咩概念?
老母呢排識玩咗
公眾假期明知一定full
mega sale set假去到單程5480
等你買唔到
今次全部都要請 4 日假先玩到.
hkexpress 識玩左...
應該人生最平呢次機票

有無人gun

同問+1

佢個網寫48小時內...........唔敢買住

上次試過得
忍手只係買咗下年5月回程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞