廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
既然大家都冇答案
唯有事主自己打上老母問啦
我想問坐hkexpress 可唔可以著人字拖坐

點解你會覺得唔可以

咁的確聽講有啲航空公司有最低要求嘅dresscode嘅

人字拖當要emergency escape嗰陣就會後悔

就係驚我著人字拖佢唔比我上機

又唔係Business
我人字拖坐因航econ都係咁
PEACH 開左台灣 <-> 仙台同札幌線

幾時到香港
PEACH 開左台灣 <-> 仙台同札幌線

幾時到香港

香港slot矜貴
人又自以為矜貴
諗下好啦

做乜事
冇唸過買到咁平既機票 $3411

我同你一樣買左去倫敦走巴塞 時間一樣但日子唔同貴100

佢個system好on9 要係咁試啲日期時間揾最平 我由一開始3千9百幾揾到3千4百幾 試過揾巴塞早一班機走減2百幾蚊...
巴打去邊個國家玩?我去英荷法西

QR個System搵價錢成日有驚喜

btw我個奧地利瑞士短trip完啦
喺ZRH等上機飛DOH已到好掛住少女峰

$29xx包稅都搵過

3900瑞航直飛香港
屌個東亞promo code用唔到既
屌個東亞promo code用唔到既

199唔包原來
btw CI新玩法唔寄倉平幾舊
連稅945
連稅945

20kg每程收你USD30

仲有香港出發只可以來回出飛
又唔見日本都要咁做
連稅945

又唔見日本都要咁做

連稅945

又唔見日本都要咁做

btw隔離個摩周湖即日來回個post真係大開眼界
連稅945

又唔見日本都要咁做

[member]佢賣到咁遠真係唔知點咁
好想搵個地方六月尾畀我即興走三日
[/membet]
google做Research有機難
雖然台仔blog多伏但未至於咁
member quote柒咗
連稅945

又唔見日本都要咁做

CI呢個要觀察多陣
十月二 大阪返香港 係咪得正常價?
十月二 大阪返香港 係咪得正常價?

10月2係紅日自己諗

你睇返佢個名
警察買機票唔使你教!
連稅945

又唔見日本都要咁做

CI呢個要觀察多陣

連稅945

又唔見日本都要咁做

CI呢個要觀察多陣

台灣睇返極近
所以其實幾貴
我想問我咩個65L背囊搭Vueling係咪一定要寄倉
尋晚買咗12月HX札幌
今日再睇平咗200蚊
九月中去東京 廉航大概幾錢為之抵屌
買咗經吉隆坡去浮羅交怡
8月 1人$17XX
依個價算唔算靚?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞