廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有冇人已經收到mail

凌晨1點幾俾錢 凌晨3點收到confirmation email
唔知係咪淨係我果批先咁早收到
有冇人已經收到mail

凌晨1點幾俾錢 凌晨3點收到confirmation email
唔知係咪淨係我果批先咁早收到

快左,通常第二朝先有
買完出error ,之後收到過數sms

但今朝收到個email 話咩dont miss your chance叫你快d complete個booking

咁代表咩

佢嗰server係咁
server capacity爆email server又爆嘅話就會delay出呢封嘢
揸緊意志唔好畀封嘢呃

唔該巴打

但都係未收到confirmation email
點幾book 四點幾收到email

但今朝收到個email 話咩dont miss your chance叫你快d complete個booking

咁代表咩

佢嗰server係咁
server capacity爆email server又爆嘅話就會delay出呢封嘢
揸緊意志唔好畀封嘢呃

唔該巴打

then要做嘅就係打爆佢個hotline
點幾book 四點幾收到email

我都係點幾,未有
1:15am book
3:11am 收email
成功搶3月尾東京$68來回
應該踏正櫻花期掛.....
等email btw 其實個pass仲抵唔抵買

而家覺得唔買正傻仔

而家覺得唔買正傻仔

我買左
6點時任買 server唔lag
今晚求鳩其買
一條友想去食同玩有無邊個地方推介

日本
大阪東京福岡是旦揀個都OK

易玩 : 東京
易玩+想車多 :大阪
以上兩地 都有完善鐵路 一定唔會迷路

有時就係車多先搞到人迷失左
我覺得九州玩JR PASS最撚簡單

所以東京大阪外我推介福岡
要Shopping有Shopping
要景要溫泉坐JR非常方便
JR非常簡單買一張pass搞掂
地鐵JR路線解簡易明
機場離博多亦都超近
1點買到一月大阪 3點收email

而家覺得唔買正傻仔

我買左
6點時任買 server唔lag

我都係8點果時買,好順暢,仲好多平飛。
但佢收左我3次錢
有排追refund

咁代表咩

佢嗰server係咁
揸緊意志唔好畀封嘢呃

唔該巴打

then要做嘅就係打爆佢個hotline

都係無收到email
不過岩岩去reward-u 度睇, 見到有record 有ref no. , 咁應該ok, 唔理了
其實呢次有冇包聖誕節期?
買左12月高松5日4夜......會唔會凍到仆街
搶左名古屋 8日7夜會唔會好悶
岩岩諗住check in 發現錯左出生日期
係咪聽朝打過去 可以免費改?
尋晚 買HK EXPRESS , 第一次 比錢佢話我 ERROR跟住個日子無左平機票
第二次 揀其他日子得左 比左錢
點知今朝 收到兩封 EMAIL 兩次都同我買左, 有無得CANCEL 其中一次?
買左12月高松5日4夜......會唔會凍到仆街

2月here

應該零至幾度咁上下?
尋晚 買HK EXPRESS , 第一次 比錢佢話我 ERROR跟住個日子無左平機票
第二次 揀其他日子得左 比左錢
點知今朝 收到兩封 EMAIL 兩次都同我買左, 有無得CANCEL 其中一次?

當然有

最近先去完6日5夜 都覺得好悶

最近先去完6日5夜 都覺得好悶

你剩係留係名古屋咪悶
你上埋飛驒高山白川鄉,再遠D 去埋金澤,又或者上立山黑部上高地果D 你多多時間都唔夠用
有無人知jetabroad信唔信得過?
打電話又無人應
尋晚買咗12月HX札幌
今日再睇平咗200蚊

又再平多250
尋晚買咗12月HX札幌
今日再睇平咗200蚊

又再平多250

加埋即係買貴左450蚊
可以飛多轉台北
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞