廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
聽朝UO出發....好緊張
希望唔好改時間

又唔會咁抆水嘅

已經返左黎
出發都準時, 係返黎DELAY左2個鐘

十二月尾去日本
想去德國幾錢先算平

最好柏林 或 慕尼克

3千幾- 漢莎直航 來回慕尼黑 (已包 慕尼黑去柏林內陸機)
正常特價可能3千尾/4千頭
你可以試下回程選隔日飛廣州 (可平幾百)要用expedia買
官網選唔到去廣州

中東都做到3千幾
但直航幾爽。 去程 香港晚機 訓醒去慕尼黑 當地5am到慕尼黑, 再轉飛柏林 只係8am就到柏林。

漢莎既時間仲要好靚
希望有11月last minute平機票去日本 隨咗平日之外,其他都貴

我都睇左好耐,但而家日本啲機票好貴
唔知pop up and go幾時出
希望有11月last minute平機票去日本 隨咗平日之外,其他都貴

我都睇左好耐,但而家日本啲機票好貴
唔知pop up and go幾時出

我都等緊
上年10月中就出
想去德國幾錢先算平

最好柏林 或 慕尼克

3千幾- 漢莎直航 來回慕尼黑 (已包 慕尼黑去柏林內陸機)
正常特價可能3千尾/4千頭
你可以試下回程選隔日飛廣州 (可平幾百)要用expedia買
官網選唔到去廣州

中東都做到3千幾
但直航幾爽。 去程 香港晚機 訓醒去慕尼黑 當地5am到慕尼黑, 再轉飛柏林 只係8am就到柏林。

漢莎既時間仲要好靚

重要轉用A359
靜啲好瞓啲
1月中去東京玩,諗住買hkexpress,我應該宜家買,定搏佢聖誕做mega sales 好?
HKA重新有馬爾代夫線
會唔會又2-3000直飛

不過用A330
1月中去東京玩,諗住買hkexpress,我應該宜家買,定搏佢聖誕做mega sales 好?

早兩日先Sale完
想買 3個月既歐洲來回機票 (大環歐遊)
想問去邊到入境係比較平 同會唔會有sale ?
未決定到出發地點 ,邊到入境平就個到係出發點
HKA重新有馬爾代夫線
會唔會又2-3000直飛

不過用A330

入境地點對機票價錢影響少過出境地點
between
QR近排啲3人同行優惠價真係傻的嗎

我依家搵到 巴塞 一月去 來回 都係要 4700

仲有一樣嘢
3month validity嘅飛真係好少做promo
近期4條1開嗰幾個盤都係1month validity

尤其喺1月出發添
講句難聽啲真係上comparison site搵啲比較平嘅算

仲有一樣嘢
3month validity嘅飛真係好少做promo
近期4條1開嗰幾個盤都係1month validity

尤其喺1月出發添
講句難聽啲真係上comparison site搵啲比較平嘅算

thank you thank you !

早兩日先Sale完

係半做半價定點,點解我冇收到email , 淨係知宜$99up, 但唔平
有冇邊度可以早啲睇到佢幾時再有sale? 利申有ufly pass

早兩日先Sale完

係做半價定點,點解我冇收到email , 淨係知宜家$99up, 但唔平
有冇邊度可以早啲睇到佢幾時再有sale? 利申有ufly pass

屌手殘

早兩日先Sale完

係做半價定點,點解我冇收到email , 淨係知宜家$99up, 但唔平

屌手殘

最近D SALE 唔係太平
$99 好多時係飛大陸
高松好耐都無特價要$4XX單程

想早D 知可以FOLLOW 某D 旅遊FB PAGE
例如: MXXTHK , FLYDXY

早兩日先Sale完

係半做半價定點,點解我冇收到email , 淨係知宜$99up, 但唔平

唔係個個sale都會有email寄比你
橫掂得番幾個post推爆佢算

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞