廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
MISS 左福岡機票唔知要等到幾時

福岡唔算難搶相比大阪東京
唔洗最平周末潮遊半價間唔中都見
稅又平真係抵玩之選

利申:上星期先坐老母福岡返
買到無錢啦唔好想Sale

利申:下星期又坐老母走
今晚又特價

岩岩買左

無Pass,今晚要搶
今晚求鳩其買
一條友想去食同玩有無邊個地方推介
今晚求鳩其買

日本
大阪東京福岡是旦揀個都OK
今晚求鳩其買

日本

易玩 : 東京
易玩+想車多 :大阪
以上兩地 都有完善鐵路 一定唔會迷路
今晚求鳩其買

日本

今晚想買九月十到十四嘅大阪,唔知有無機會買到
今晚求鳩其買

日本

獨遊過大阪
東京會唔會貴好多D洗費
今晚求鳩其買

日本

獨遊過大阪
東京會唔會貴好多D洗費

兩個地方差唔多

不過想玩迪士尼就東京 玩環球就大阪
睇鹿就大阪 玩電玩就東京
今晚求鳩其買

日本

有時就係車多先搞到人迷失左
我覺得九州玩JR PASS最撚簡單
難禁到...係咁error
搶緊名古屋
連入資料果到都去唔到

ERROR OCCURED - Sorry an error occured and we are looking into it. Click Here to return to booking site.
頭先有次入到去打名 但之後已經去唔到俾錢
去到揀先error 唔通連個天都唔鐘意我
個網閪撚哂
PAY撚到十次都PAY唔撚到,去到埋門都唔得,屌
show我fail但又有SMS話過左數,係唔係可以停手
有一次入完卡比錢嗰陣彈左error
而家訂第二次佢話this booking is a duplicate of an existing booking係咪姐係第一次已經成功買左?
u fly pass 表示6點鍾果時打橫黎買 想買咩就買咩 大把平飛
入完信用卡資料,enter完error

用另一部電腦試,果2 個位 x咗 即係我買唔買到 ? thx
彈左error但係收到信用卡提示話過左數, 應該聽朝就有email?
你地去東京5日會唔會要埋寄倉行李?
error到on9
show我fail但又有SMS話過左數,係唔係可以停手

same
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞