廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
聖誕去東京係唔係可以死左條心?勁貴
9/10月想去福岡
有冇邊間有平

而家做緊買去送回啦
有機會再平既, 不過買左先就安心D

係咩?
唔見有
都係798-1千左右一程

去程798, 回程0
尋晚睇過九月頭,十月中都有
9/10月想去福岡
有冇邊間有平

而家做緊買去送回啦
有機會再平既, 不過買左先就安心D

係咩?
唔見有
都係798-1千左右一程

去程798, 回程0
尋晚睇過九月頭,十月中都有

如果一定成行呢個係普通價可以考慮
想再平可以搏mega sale重有無貨唔一定有

今年啲Trip去晒啦
好想Plan下一轉
諗住8月尾去大阪9月頭返 係咪仲可以等下有無sale先買?
今朝班UO623
你哋班人洗唔洗成個日本搬返嚟呀
Hi你十幾廿個人嘅寄倉上唔到機

利申避過一劫

講真而家先plan真係人哋畀乜就食乜嗰隻囉
要靚時間嘅九成九要付出代價
今朝班UO623

利申避過一劫

手提唔夠位聽得多
寄艙都上唔到
今朝班UO623

利申避過一劫

手提唔夠位聽得多
寄艙都上唔到

第一次聽咁多人爆倉

要預左無sale嗰個價 有既當bonus

要預左無sale嗰個價 有既當bonus

我見HX就1900左右 但去程個時間好閪
今朝班UO623

利申避過一劫

好多坐老母嘅真係老母出錢佢出命
見到peach 大阪頭來回包20kg要1500
見到peach 大阪頭來回包20kg要1500

見到peach 大阪九月頭來回包20kg要1500 好似好抵咁
聖誕除夕去泰國3200買唔買
hx又有mega sales

國航🤔你夠唔夠膽坐

國航🤔你夠唔夠膽坐

你睇JW UO 有冇得平
買左名古屋連酒店,5日4夜包20kg每人千六蚊 立山黑部

咩日子

國航🤔你夠唔夠膽坐

我都諗緊聖誕去日本 國航一半 見過fd 搭又無乜事

國航🤔你夠唔夠膽坐

空管分分鐘 冇左一日 回程遲返...

國航🤔你夠唔夠膽坐

空管分分鐘 冇左一日 回程遲返...

空管真係冇得預計,仲要成日都hkg atc

咩日子

七月中

國航🤔你夠唔夠膽坐

我都想屌🙈d時間又唔係差😂我又有時間比佢玩😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞