廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
香港航空飛東京,星期六去星期六翻,2000蚊一個可唔可以接受? 定等減價好
搭完jetstar真係返唔到轉頭
搭兩次香港快運都遇到閪人 位又逼
jetstar就無 位又闊
如果唔寄倉
時間又差唔多
揀hkexpress1500蚊定hx1900蚊好

差在
1.大機定細機(老母全A320family...廚叉有A320family,A330,遲啲有A350)
2.有無IFE(老母全無...廚叉大部份A330有...無嗰幾部聽講有wifi代替)
3.餐(老母全無...廚叉超短trip台灣沖繩食腸仔包長啲先有full meal)
4.寄倉

自己衡量平幾舊定貴幾舊

P.S. 千五老母是咪正價嚟

係正價
最後買左hx
搭完jetstar真係返唔到轉頭
搭兩次香港快運都遇到閪人 位又逼
jetstar就無 位又闊

位又闊
有無人係travel liker買過機票
7頭月去沖繩7日
$2100 午機去午機返
抵唔抵屌
7頭月去沖繩7日
$2100 午機去午機返
抵唔抵屌

你peach定廚叉定Ka先

7月頭都未正式踏入暑假既
2100算係咁 但酒店就
Hk express 大阪10日
早機去傍晚機返 加20kg行李
1800for一個 o唔ok?thanks
6月尾去大阪
港航 $1670來回包20kg
6日5夜 但晏奏機過到去已經夜晚10點 諗住係機場訓一晚 即係其實得5日4夜
抵買嗎?
6月尾去大阪
6日5夜 但晏奏機過到去已經夜晚10點 諗住係機場訓一晚 即係其實得5日4夜
抵買嗎?

點止晚機去, 仲要早機番
6月尾去大阪
抵買嗎?

早機翻就1369
揀左遲一日翻 晏奏機走 所以而加1669連稅

抵唔抵屌啊😭😭😪
6月尾去大阪
抵買嗎?

早機翻就1369

抵唔抵屌啊😭😭😪

買左就咪問啦
6月尾去大阪
抵買嗎?

早機翻就1369

抵唔抵屌啊😭😭😪

抵 (認真)
買左11月頭hx去東京
$1469
買左11月頭hx去東京
$1469

飛咩時間
買左11月頭hx去東京
$1469

飛咩時間

似晚去早返
呢排做緊一千唔連稅
買左11月頭hx去東京
$1469

飛咩時間

似晚去早返
呢排做緊一千唔連稅

之前都想買, 但要朝早9點返, 不了

Hi你豆腐火腩飯都出埋嚟

btw個sale毫無誠意

半價真係有咩意思

我覺得呢件事好值得開一個新Post討論
8月頭7-10日有冇咩地方推介, 未買機票
各位仁兄請問根據經驗8月頭去台北係咪都係千四左右唔會再平? 我睇左好多間都無平 諗緊去唔去馬好 唔該哂各位
大阪7月既酒店已經好貴
各位仁兄請問根據經驗8月頭去台北係咪都係千四左右唔會再平? 我睇左好多間都無平 諗緊去唔去馬好 唔該哂各位

岩岩睇都係千三到,應該差唔多
Check in遲到點算。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞