廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
大阪無想要既日子, 留番下次megasale先買
想買11月尾至12月頭
想買11月尾至12月頭

6-7月多唔多?
Ufly-pass啲資料錯左搞到機票都錯埋 改返啱使唔使比2次錢
Ufly-pass啲資料錯左搞到機票都錯埋 改返啱使唔使比2次錢

同佢argue啦
不過成功率只係55波
想買11月尾至12月頭

6-7月多唔多?

7月無哂去程
6月去程, 6,7月回程仲有
想問下HX寄艙行李係咪唔洗錢
想買11月尾至12月頭

6-7月多唔多?

7月無哂去程

我就係想6月去 一陣望望先...唔抱期望
想買11月尾至12月頭

6-7月多唔多?

7月無哂去程

今次sale好似好多平飛都係6月
想買11月尾至12月頭

6-7月多唔多?

7月無哂去程

你接受到鳩屎時間就得
12月頭 hx 正常咩價位

你飛邊度?咩class?傻撚左?

你飛邊度?咩class?傻撚左?

sorry
東京 普通 係
想買11月尾至12月頭

買左11月尾早去晚返
晒鬼氣
晒鬼氣

巴打係咪搶唔到大阪
新手一問
入完信用卡資料之後,佢個網load唔到,去左一版話Something went wrong.
咁其實係買到定買唔到?
但係銀行已經有個sms黎話授權左比錢
新手一問
入完信用卡資料之後,佢個網load唔到,去左一版話Something went wrong.
咁其實係買到定買唔到?

sorry唔記得講
係hkexpress
新手一問
咁其實係買到定買唔到?

sorry唔記得講
係hkexpress

多數得
睇下聽日有無email, 無就打去問
FAREAVAILABILITY CRITICAL
Uh oh, it looks like the fare you selected is no longer available. Please start a new booking.
>果然未到最後一刻都唔開心住
新手一問
咁其實係買到定買唔到?

sorry唔記得講
係hkexpress

多數得
睇下聽日有無email, 無就打去問

唔該巴打,啱啱收到email
FAREAVAILABILITY CRITICAL
Uh oh, it looks like the fare you selected is no longer available. Please start a new booking.
>果然未到最後一刻都唔開心住

出返去已經冇晒8蚊
毒撚想買一張自己去都買唔到
毒撚想買一張自己去都買唔到

X2 我仲要臨門撻q
最後2997買咗香港維也納蘇黎世香港
垃圾屎第一次衝出亞洲好緊張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞