廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
HX 做咁mega sale
不過搵咁工 .. 想買都買唔到

去完再搵
Vietjet大家點睇
搶左名古屋 8日7夜會唔會好悶

最近先去完6日5夜 都覺得好悶

你剩係留係名古屋咪悶
你上埋飛驒高山白川鄉,再遠D 去埋金澤,又或者上立山黑部上高地果D 你多多時間都唔夠用

咪衝出黎柒啦,你講既都去撚左,咪一鳩樣咁悶

你剩係留係名古屋咪悶
你上埋飛驒高山白川鄉,再遠D 去埋金澤,又或者上立山黑部上高地果D 你多多時間都唔夠用

你剩係留係名古屋咪悶

咁你人柒去邊都悶既

Me 2
上星期UO Megasale諗住買9月尾大阪來回, 到俾錢一刻放棄左

你剩係留係名古屋咪悶

悶你又買名古屋

Me 2
上星期UO Megasale諗住買9月尾大阪來回, 到俾錢一刻放棄左

你剩係留係名古屋咪悶

咁你人柒去邊都悶既

大家咁話
等緊8月尾會唔會有日本平機票
發覺老母主力用中場之餘
重要成尻日用228,229,230
北衛星上機都好似無咁嬲
發覺老母主力用中場之餘
北衛星上機都好似無咁嬲

最好就係51X 同 52X 個D bus gate
見到fb有人講
暑假uo又加多班凌晨機
個flight no. 好

7月頭日本仲會唔會有平?
發覺老母主力用中場之餘
北衛星上機都好似無咁嬲

最好就係51X 同 52X 個D bus gate

今日柬埔寨521又係巴士上機
50X過北衛星上機好似開心啲

利申:今日坐春卷
見到fb有人講
暑假uo又加多班凌晨機
個flight no. 好

心諗做乜尻
Vietjet大家點睇

搭過幾次內陸機 都ok 冇咩大delay
空姐又靚又後生
已買$0機票去hcmc

Me 2

今期fanfare咁chur
又台北又首爾又東京
係咪要迎戰廚叉
今期fanfare咁chur
又台北又首爾又東京
係咪要迎戰廚叉

9/10月想去福岡
有冇邊間有平
9/10月想去福岡
有冇邊間有平

而家做緊買去送回啦
有機會再平既, 不過買左先就安心D
9/10月想去福岡
有冇邊間有平

而家做緊買去送回啦
有機會再平既, 不過買左先就安心D

係咩?
唔見有
都係798-1千左右一程
想問下去manchester有冇試過3000頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞