廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
老母呢排識玩咗
公眾假期明知一定full
mega sale set假去到單程5480
等你買唔到

如果為左個32蚊請多兩日假都幾傻
忍手只係買咗下年5月回程

入唔到比錢果頁

入唔到比錢果頁

我都係

入唔到比錢果頁

我都係

已經揀啲冇人會出國嘅時間

入唔到比錢果頁

我都係

連U-Fly holiday都入唔到
攬炒全部買唔到
3月東京

入唔到比錢果頁

我都係

見fb d 留言都話買唔到,應該死左ser無人買到

入唔到比錢果頁

我都係

屋企用PCCW超龜速load緊
比完錢佢error我,但信用卡send左sms授權左,到而家未有機票confirm email 不過佢send左保險confirm比我,即係點
一樣情況
基本上過左數就無問題
過幾個鐘都收唔到行程張EMAIL就聽朝打上去問佢囉番個號碼
比完錢佢error我,但信用卡send左sms授權左,到而家未有機票confirm email 不過佢send左保險confirm比我,即係點

聽日打上去客服問佢拎 booking code
扣左數通常都得

入唔到比錢果頁

我都係

入到去揀時間嗰頁
一噤"繼續"就彈 ERROR

扣左數通常都得

一樣情況

咁樣算唔算扣左數

用app買,咁樣係咪唔會扣到錢?

用app買,咁樣係咪唔會扣到錢?

我就係扣左 你打去card centre問

扣左數通常都得

一樣情況

咁樣算唔算扣左數

amount已hold
book左8 月尾9 月頭
收到銀行sms 但最後係出咗opps sth went wrong聽日call爆個客服
收到銀行sms 但最後係出咗opps sth went wrong聽日call爆個客服

x2
收到sms但出error: gate time out
即係點
終於買到
9月10 大阪
9月15 東京返
終於買到
9月10 大阪
9月15 東京返

32蚊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞