廉價航空及平價機票集中討論區 (4)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
搶到大阪 但其實下年中先去 開心完又覺得自己好on9

btw其實六月去大阪六日(請四日假) 早機去午機返算唔算ok
有冇人知如果我訂hkexpress打少左個英文名上唔上到機?例如 Chan Tai Man, David ,打少左個David

我之前都係咁
我上hk express英文版官網個online cs幫我改左
仲要免費 但你一定要去英文版用英文同佢溝通
我試過去去中文版度冇人理我

係邊架個online cs,見唔到既
Contact us得電話同email

你去英文版官網 應該會喺好似係右下角自動彈左個細細地既對話視窗出嚟
可以同online cs即時對話

我諗冇左喇online cs,岩岩問左啲fb page話冇

咁幫你唔到啦 你再send封email問啦

唉自己衰on9,點都好啦唔該晒你
有無巴打搶到JETSTAR平機票但係又收唔到EMAIL

JETSTAR同老母同一個solution
有booking ref.係手嘅話就上返去jetstar度check booking
冇就等多個晏晝一路都仲未收到就打上去
電話同埋operating hours係網站到有寫

Jetstar 個email問你攞意見就好撚快有

JETSTAR同老母同一個solution
有booking ref.係手嘅話就上返去jetstar度check booking
冇就等多個晏晝一路都仲未收到就打上去
電話同埋operating hours係網站到有寫

THX 巴打 禁多幾次resend終於收到

Jetstar 個email問你攞意見就好撚快有

in jetstar we trust
jetstar應該唔駛驚 我個fd之前買到平機票 佢話班機都係得一半人
jetstar應該唔駛驚 我個fd之前買到平機票 佢話班機都係得一半人

班機去邊
見到句航班有待審批
諗緊買唔買好

呢排傳緊咁樣
老母啲負面消息Keep住嚟
CX $4000 CTS 一個禮拜2月頭抵唔抵?

睇埋廚叉先
最後喺ctrip買俄航3千8 下個月中飛
希望平平安安唔好有伏

呢排傳緊咁樣

班機去邊

大阪

班機去邊

大阪

睇咩日子去姐淡季間間都唔滿

班機去邊

大阪

就上星期 我就坐UO 見到差2排都爆

班機去邊

大阪

你以為啦
老母就算淡季都可以差唔多打爆隻機
想問下北歐有冇平機票的?

現在進行式做緊
自己去搵下啦

現在進行式做緊
自己去搵下啦

去邊度搵架?

現在進行式做緊
自己去搵下啦

去邊度搵架?

已經好多伸手黨式嘅website啦
flyagain.la meet.hk flyday是但打都一堆

呢排傳緊咁樣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞