[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
係google見到間野有fb page, 入面又有camp又有grad ceremony, 真定假?

佢係sunderland u既grad ceremony喎係間野搞既top up?

據我所知 係。
但間嘢本身都狗也不屌
係google見到間野有fb page, 入面又有camp又有grad ceremony, 真定假?

佢係sunderland u既grad ceremony喎係間野搞既top up?

據我所知 係。
但間嘢本身都狗也不屌

又可以俾啲人打飛機話自己入左u
唔知有無理解錯
姐係指大staff會親身派問卷再打電話黎sell?
幾年前酒旅學院打黎扮野話咩舊生/學校介紹

1. 無理解錯,起碼小薯會係咁,大粒啲嗰啲未必(怕認得樣)

2. 手法之一嚟啫

你考完DSE 通常考場附近會有人黎比問卷你做 之後近六七月就會打比你

之前幫過兒時朋友填
估唔到佢返呢d工

勸下你朋友
佢未必知自己做緊陰質嘢

派問卷果啲好多係中介公司/炒散嚟 未必知啲資料用嚟做咩
以前返另一間化妝學校(hd)
又係成日伏啲學生
個上司仲要講到自己好偉大幫好多學生
又會係咁洗我地腦
啲導師又奇奇怪怪(有啲係出名嘅化妝師嘅徒弟嚟 但收生果陣又話係個著名化妝師教)
臨放榜前請咗好多part time sales
啲sales本身係想搵長工(公司應承話過左放榜都比佢地繼續做)
點知一放完榜炒左3分2嘅人
對同事對學生都咁差 真係做唔落

係咪有埋婚禮設計定唔知統籌嗰間
有無人知旺角先達果頭係唔係都有間類似既學校?
我有個同學聲稱讀完有得去澳洲讀書
但根本唔係果回事,最後都無讀完大學
其後又有兩個中同再入讀呢類“大學”
有一個仲好串咁同我講佢grad左會有幾百萬

據我所知 係。
但間嘢本身都狗也不屌

見到你個名加你回呢句
i大世界第一
有冇人講HKUE,想聽故仔

想聽老闆的故事
定學生的故事
你問咩我盡答
鯨大含大樹大豬系已經俾人屌到化,更何況依間咁既野。。。。 讀緊班人其實有冇腦?

我晏啲講下我哋點sell
或者大家會知多啲點解dse雞會中伏
鯨大含大樹大豬系已經俾人屌到化,更何況依間咁既野。。。。 讀緊班人其實有冇腦?

Hi hi 話唔定我地見過

利申:做過

Hi hi 話唔定我地見過

利申:做過

巴打仲有無做依行?
係唔係會呃人話自己要做FYP
之後就呃d應屆dse學生既電話

有條指南狗話要做FYP 要拎中六學生電話
不過無理佢
係唔係會呃人話自己要做FYP
之後就呃d應屆dse學生既電話

有條指南狗話要做FYP 要拎中六學生電話
不過無理佢

各出奇招呃電話啫,想當年我都有用過類似

據我所知 係。
但間嘢本身都狗也不屌

見到你個名加你回呢句
i大世界第一

自嘲同自慰係唔同
任何聲稱打嚟叫你去升學講座/參觀學校/info day都係sell你報嘢
尤其電話度好nice同你好好傾嗰啲

要樓主其實會不會講緊李麗珊 定HKUE(ENG)
如果係我有故仔講

想聽故仔

求女名

Celine Farach
唔知有無理解錯
姐係指大staff會親身派問卷再打電話黎sell?
幾年前酒旅學院打黎扮野話咩舊生/學校介紹

2. 手法之一嚟啫

你考完DSE 通常考場附近會有人黎比問卷你做 之後近六七月就會打比你

之前幫過兒時朋友填
估唔到佢返呢d工

勸下你朋友
佢未必知自己做緊陰質嘢

又係成日伏啲學生
又會係咁洗我地腦
啲導師又奇奇怪怪(有啲係出名嘅化妝師嘅徒弟嚟 但收生果陣又話係個著名化妝師教)
啲sales本身係想搵長工(公司應承話過左放榜都比佢地繼續做)

2. 手法之一嚟啫

之前幫過兒時朋友填
估唔到佢返呢d工

勸下你朋友
佢未必知自己做緊陰質嘢

又係成日伏啲學生
又會係咁洗我地腦

B字頭

之前幫過兒時朋友填
估唔到佢返呢d工

勸下你朋友
佢未必知自己做緊陰質嘢

又係成日伏啲學生
又會係咁洗我地腦

B字頭

聽聞你地收集電話嘅功力好強勁
有同事話見過你間公司啲人拎塊board上面有個一格格嘅表就咁叫啲學生填名同電話
好膠但都拎到唔少

之前幫過兒時朋友填
估唔到佢返呢d工

勸下你朋友
佢未必知自己做緊陰質嘢

又係成日伏啲學生
又會係咁洗我地腦

B字頭

有同事話見過你間公司啲人拎塊board上面有個一格格嘅表就咁叫啲學生填名同電話
好膠但都拎到唔少

拎得最多電話嘅方法 係佢年年都舉辦免費grad din化妝同set頭服務
啲學生申請完 又叫佢地要叫夠15個同學一齊申請先可以享用呢個服務
但其實夠15個都未必有
年年都幾千人申請
申請完就打去話有info day果啲
最後都有唔少人報名面試/交8000留位費
岩岩睇左佢地個網
幾pro

勸下你朋友
佢未必知自己做緊陰質嘢

又係成日伏啲學生
又會係咁洗我地腦

B字頭

好膠但都拎到唔少

拎得最多電話嘅方法 係佢年年都舉辦免費grad din化妝同set頭服務
啲學生申請完 又叫佢地要叫夠15個同學一齊申請先可以享用呢個服務
但其實夠15個都未必有
年年都幾千人申請
申請完就打去話有info day果啲
最後都有唔少人報名面試/交8000留位費

依招勁喎屌
岩岩睇左佢地個網
幾pro

網絡發達,門面嘢當然要做好,先有人落搭
有冇巴打嚟緊個暑假想組團上去玩嘢撚下狗?
之後就係比個小學同學氹撚左我入局比機會佢認錯,佢都照繼續講大話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞