[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
支港特騙特政區
想問有冇指南針大學生入番本地院校,例如恆管,公大,能大呢啲?
好奇一問
點解我未聽過呢間大學嘅 開埋你哋個網頁都未聽過

入面好多野都係世界級,好多野你唔會估到,你會估到自己會係商業大廈一,二層上左4年堂,你唔會估到身為一個學生,係冇學生半價八達通的

唔係呀

我一開始都唔信,直至我睇住我張八達通由2聲變做一聲,港鐵唔承認呢間野係大學,但班Sales就做到呢間野係大學。
好亂呀我

如果學生唔問,sales又點會主動話你知(港鐵無優惠)
不過就算問,嗰時同事教我答「因為唔係政府資助嘅大學所以無」
班學生就會覺得成件事係合理
利申試過

講埋,其他果幾間私校都無的
但無真的好貴坐車
港鐵正

非教資會資助院校都會有港鐵乘車優惠,讀認可學校已經有得申請。
以前讀樹大都有,未正名前都有。
港鐵網頁有定義認可學校係乜。
港支人正一垃圾
The Compass University of Hong Kong
A University I wanna enrol into

指南針大學,我想讀的大學

廣告都幫佢諗埋
The Compass University of Hong Kong
A University I wanna enrol into

廣告都幫佢諗埋

未講Grammar 字都串錯

廣告都幫佢諗埋

自膠

廣告都幫佢諗埋

我串錯字,So Sorry
指南針同b字頭學婚禮統籌既係咪同一個老細?
當代都有人打黎叫我讀ielts
又話考左入大學既機會大啲
但講講下條友話佢以前同我讀同一間asso
就良心發現講多幾句就冇sell落去

廣告都幫佢諗埋

A World Class University

廣告都幫佢諗埋

A World Class University

A world class
午夜一推

計下時辰,今年嘅dse水魚應該差唔多有一兩批喺指大畀埋錢啦
午夜一推

係咪指大Level 3課程?
午夜一推

佢地level 4課程係咪有錢就收
午夜一推

Between, 如果無記錯,應該五六月就開學㗎喇
午夜一推

到時睇下有幾多個傻閪中伏
朋友做呢行

自資越黎越難做
完全未聽過
google見到中同like左fb唔知係咪做左水魚
btw成日有cold call 免費ielts test係咪又係under呢間野
完全未聽過
btw成日有cold call 免費ielts test係咪又係under呢間野

有機會係
完全未聽過

有機會係

更正 有機會係古代
古代同指大嘅關係請追返上一兩頁
午夜一推

到時睇下有幾多個傻閪中伏

難啲喎
唔通上去指大度睇👀👀😂😂

就係依種啦
同學勿中伏
各位DSE雞唔該入一入黎
https://lihkg.com/thread/224550/page/1?ref=ios
上華有咩伏
好奇問 有朋友讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞