[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
指南針升R記,而家sem尾等畢業
呢幾年完全唔知做過啲乜

詳細啲講
我係Sunderland yr 3
有咩想知可以問

反正我知同班有人上連登會見到
呢幾年完全唔知做過啲乜

詳細啲講
有咩想知可以問

你不如係隔離post答左我問題先啦,失蹤jer
呢幾年完全唔知做過啲乜

詳細啲講
有咩想知可以問

想知讀完ahla同讀完本地top up/新特蘭
出黎搵工有咩分別
前果排上華打比我話有個免費mock可以考
on99咁話會去 諗諗下覺得唔對路
點會咁著數跟住打電話去同佢講唔去啦
條友仲係咁話有免費參觀同有pt做
仲係咁wts我 比勁多資料我睇 話佢地學校有幾勁

屌! 2132 6548
今日打電話黎sell我讀唔知乜春持續進修課程
話可以claim政府
我話 下 我本身讀緊u啦喎 唔係啊 仲讀多間做乜
答完佢就cut我線
利申唔係show off,重點係我final year都仲打黎做乜尻

final year 都仲打緊?
咁有恆心
呢幾年完全唔知做過啲乜

詳細啲講
有咩想知可以問

想知讀完ahla同讀完本地top up/新特蘭
出黎搵工有咩分別

hotel唔清楚,我係商科

不過,我覺得Sunderland同top up, 本地搵工真係差一大截

首先,間大學邊到來頭,香港僱主見到個名真係R晒頭
如果你講嗰間ALHA係有認證同埋行業嚟講較出名,當然去讀呢間啦

第二,sunderland個名唔似係專長酒店,商科會好少少。我女友個家姐讀完Sunderland酒店top up,而家好似唔見有搵工嘅念頭,唔知係咪個degree廢得制,讀完都冇動力去做呢行,或者根本都唔知讀過啲乜
而呢個feeling我讀商科都有

純屬個人對Sunderland嘅見解,加上自己都對Sunderland有偏見,只作參考

希望呢到有其他巴絲係讀酒店嘅幫到你

話可以claim政府
答完佢就cut我線
利申唔係show off,重點係我final year都仲打黎做乜尻

咁有恆心

係咪IELTS
定係啲金融課程

因為指南針有個fd係金融課程學院
而去讀商科嗰啲,個金融課程係必須要讀
話可以claim 政府資助喎
屌,咪又係硬性利益輸送
同埋,我知有好多指南針嘅職員上高登同連登
一定mon實咗呢個post,仲偷偷留下負皮
見過有位喺汽車台出現
見過有位喺汽車台出現

負就負啦,其他巴絲幫手推返正皮咪得
上面有位巴打話做過嘅B字頭 搞化妝 婚禮統籌,手法又係不良

今日google先知同指大係畀同一集團收購咗
指大sales同其他行家mon住依個post就梗㗎啦,睇下啲學生點畀我同樓上咁多位讀過/做過嘅巴絲「荼毒」,再諗花言巧語拆解啲學生對佢地嘅懷疑嘛

話可以claim政府
答完佢就cut我線

咁有恆心

公開個電話無乜用,佢地成個office都係電話
同埋啲data(即係你地啲電話呀)係用好耐㗎
打完一round嘅話會返轉頭再打過
有冇心都好 樓主你喱條債諗住點還

識人入左去讀不嬲都知唔係好野或者轉外國機會率極低 兼且唔expect佢會轉到
就算得都會係雞校中既雞校 但估唔到連level4都冇 我都奇怪做咩突然d學生走夾唔抖 痴那線仲要入面班人成班窮拎 日撚日唔留學番工搵學費 開刀都搵個有錢d咪咁冇陰公 唔撚驚行行下街俾人斬 檔生意咁樣都唔收皮?

一句答,還唔到。

我諗緊依度唔畀開間野真名,咁啲無玩開連登嘅中學雞google咪繼續搵唔到依個post囉

有無巴絲有辦法?想多啲人睇到先有價值,救得一個得一個
見過有位喺汽車台出現

係咩?
hello Fxxxx, harxx, siuxx, rxy 好撚耐無見過你班仆街sales了 阿F先生條女好似都係呢間野grad,仲要講到自己好榮幸做到"教育"呢,可以幫到人 收撚皮啦
有冇心都好 樓主你喱條債諗住點還

識人入左去讀不嬲都知唔係好野或者轉外國機會率極低 兼且唔expect佢會轉到
就算得都會係雞校中既雞校 但估唔到連level4都冇 我都奇怪做咩突然d學生走夾唔抖 痴那線仲要入面班人成班窮拎 日撚日唔留學番工搵學費 開刀都搵個有錢d咪咁冇陰公 唔撚驚行行下街俾人斬 檔生意咁樣都唔收皮?

一句答,還唔到。

我諗緊依度唔畀開間野真名,咁啲無玩開連登嘅中學雞google咪繼續搵唔到依個post囉

有無巴絲有辦法?想多啲人睇到先有價值,救得一個得一個

正常都用facebook ig blog 任何渠道 咩babycondom都即刻一堆師奶互傳啦
冇人話要開名 傷敵八百 自損一千 俾人告又做唔到野冇謂
你暗示下個名 最講下有咩不良營銷手法都知咩事 如果睇到喱d po半開名都中伏就真係冇說話好講 水魚高峰期又臨近
不過唔明點解連google一下都唔肯 只要多幾條link半開名爆佢料都收得皮

我做嗰時,見識過唔少中學生係直頭唔會自己google。(不過就算有都無結果 )
見過有位喺汽車台出現

係咩?
hello Fxxxx, harxx, siuxx, rxy 好撚耐無見過你班仆街sales了 阿F先生條女好似都係呢間野grad,仲要講到自己好榮幸做到"教育"呢,可以幫到人 收撚皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞