[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
之前都聽過有間瑪利亞書院,
睇過下話咩5條2都有degree讀,
有冇巴打知詳情
做佢sales出賣良心 人格 狗也不屌
利申做過 人生污點

收皮啦公
屌你 都唔知之前呃我嗰個喺咪你

對唔住
巴打最後有無讀?

兩年前嘅事
最後拎返曬所有錢走人
屌!!!!!!講起都嬲
嗰陣陪朋友上去聽talk,諗住talk應該好多人一齊聽啦,點知係單對單sell你,屌佢老母條契弟,我嗰陣仲病到七彩,咁都唔肯放過我,做呢行真係冇人性

對唔住
巴打最後有無讀?

兩年前嘅事
最後拎返曬所有錢走人
屌!!!!!!講起都嬲
嗰陣陪朋友上去聽talk,諗住talk應該好多人一齊聽啦,點知係單對單sell你,屌佢老母條契弟,我嗰陣仲病到七彩,咁都唔肯放過我,做呢行真係冇人性

點拎返晒啲錢
講多啲

對唔住
巴打最後有無讀?

兩年前嘅事
最後拎返曬所有錢走人
屌!!!!!!講起都嬲

點拎返晒啲錢
講多啲

其實得幾舊水,去到叫我交大數之前已經發現間野唔妥
嗰時好似係扮惡
預言家預言
連仔:無證據,del 你post

對唔住
巴打最後有無讀?

兩年前嘅事
最後拎返曬所有錢走人
屌!!!!!!講起都嬲

點拎返晒啲錢
講多啲

嗰時好似係扮惡

咁啲錢應該拎唔返啦

對唔住
巴打最後有無讀?

兩年前嘅事
最後拎返曬所有錢走人
屌!!!!!!講起都嬲

點拎返晒啲錢
講多啲

嗰時好似係扮惡

咁啲錢應該拎唔返啦

惡係有用。真心。
我條女好心 幫條問卷狗做問卷 留左電話
女朋友唔理佢 條友煩撚到係咁spam 佢whatsapp
仲話乜撚野如果你無男朋就好
嘔心到話乜9 唔得啦 我唔可以繼續同你傾 我會更加愛上你

的確有男同事會用溝女mode嚟ku住啲學生,同步ku幾個都得
見證過成功例子。巴打小心

無啦 無可能 條友男人老狗用snow 影相 條友7仆街

咁講法我可能識佢 如果真係我諗嗰個,咁

可能就係成功率好高嗰個

戴眼鏡?

樓豬未答我

一時時
嗚唔講了
我見佢年年都好多人讀
d人係咪入去食女咋?

食女就唔知
但肯定想成績差又有大學讀咁囉

個堆課程係香港都唔知認唔認受?

會係咁話升到外國大學嘅top up,啲學生一見到堆雞腸就覺得好pro㗎喇 (中中學生尤甚)
好想入八大嗰啲就係咁製造有機入返八大嘅假象俾佢

其實top up同去返嗰間大學讀有咩分別?張證書都係一樣,點樣分?
有無同蘋果做過同事 聽聞佢之前一個月搵左幾皮commission 仲有個有錢仔 M字頭果個 識唔識

M字頭我識,呢條友好撚仆街。想知佢點欺騙學生再講
有冇巴打知詳情

樹仁14分都有得讀
學店有degree唔出奇

不過客觀去睇,佢地出到黎既前程係點,樓主知唔知,睇唔睇齊到八大廢科既人
我見佢年年都好多人讀
d人係咪入去食女咋?

食女就唔知
但肯定想成績差又有大學讀咁囉

個堆課程係香港都唔知認唔認受?

會係咁話升到外國大學嘅top up,啲學生一見到堆雞腸就覺得好pro㗎喇 (中中學生尤甚)
好想入八大嗰啲就係咁製造有機入返八大嘅假象俾佢

其實top up同去返嗰間大學讀有咩分別?張證書都係一樣,點樣分?

Interview 個HR問兩問你有咩經歷,即刻露底
重點係間大學本身都
有冇學生讀完先發覺自己同真正大學生差好遠
話晒你地洗腦洗到佢地以為自己真係大學生

係,呢個真係好慘。
有冇巴打知詳情

樹仁14分都有得讀
學店有degree唔出奇

不過客觀去睇,佢地出到黎既前程係點,樓主知唔知,睇唔睇齊到八大廢科既人

客觀地睇,我無數據喺手,唔想亂咁吹水
爆下嘢
程序上會點sell學生,上面有中過伏嘅巴打講咗
我講下係點捉心理,應該可以解釋到點解年年咁多dse雞中伏

為方便解說,先將dse雞分為以下幾類
Predict自己會攞:
1. 0-9分
2. 10-17分
3. 18-22分
4. 23分或以上

1. 0-9分
依類學生通常係無比心機讀書,會上嚟嘅好多時係反正得閒所以望下咁。我地會先睇下佢有幾想繼續讀書,傾計,搵下佢要讀書嘅誘因出嚟。例如有學生家境清貧,讀書又頹,我地會話你有無為過屋企人諗呀,之類。有米嘅,問佢係咪想成世做二世祖?從而令到佢再思考讀書依回事。依家有個機會,你要唔要?要就努力爭取?如果搵啱位,當下令佢激動,甚至喊,就多數得咗第一步: 佢會交錢留位。
識唔識一個叫tammy 我屌尻你老母呀!
中學雞就話容易比人呃姐
但佢地D錢都係問父母拎架啦
姐係佢地班父母其實都係弱撚智
中學雞就話容易比人呃姐
但佢地D錢都係問父母拎架啦
姐係佢地班父母其實都係弱撚智

唔係弱智係掛住做野賺錢無留意到以家咁多學店
佢地根本唔識,見識太少
識得有父母係認為讀完八大一定搵萬幾二萬人工,好撚馨香咁
完全唔知以家通街都係大學生
啲垃圾科出黎搵得個12k工
如果佢地一俾個仔女拿主意實死硬
樓主究竟喺咪我識嗰個
sell返自己母校啲學生
如果係你嘅話…真係想打鑊你
預言家預言
連仔:無證據,del 你post

番高登啦

畢業出嚟多數做咩?
讀曬成個degree幾多學費?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞