[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
之前就係你地呃鳩我
搞到我上左去咁撚多次 曬我咁多時間車錢
仲差d無埋五百蚊報名費 好彩無怕事去拎返
依五百蚊都唔易攞返㗎
同返個仆街agent講唔報 佢問我點解
我未是但答佢想讀理科你地無
條撚屌竟然問我係咪想做科學家
如果唔係點解仲要讀理科 叫我都要為將來打算咁喎
之後又上返去搞退錢
要等勁耐又再要搵幾個大粒野同我傾
其實係不斷人身攻擊我
好彩無乜聽佢講我淨係想拎返$500
個$500仲要係要等幾個禮拜先有得拎
最後同返個時個agent講 希望你睇到
對唔住 dse放榜你問我成績我藍tick左你
我讀緊三大嘅理科 應該個前景好過讀你個間知名大學嘅 順便祝一祝你生仔無屎忽 屌你老母
之前就係你地呃鳩我
依五百蚊都唔易攞返㗎
之後又上返去搞退錢
其實係不斷人身攻擊我
我讀緊三大嘅理科 應該個前景好過讀你個間知名大學嘅 順便祝一祝你生仔無屎忽 屌你老母

中大science就中大sci啦
話說樓主你幾時知同掙扎幾耐先辭 如果會自爆就唔洗咁準確

如果你係講手法上,知就一直都知,但嗰時覺得商人就係咁,無乜野
直到有個dse雞係好真心咁信我,好崇拜咁望住我話覺得我識好多嘢(屌老母其實係sell緊佢嘅對白嚟咋),我就覺得好唔舒服,佢信我但我一心只想拎佢嘅錢
仲有如果身邊有人問你以前做咩 或者知你做過問你點睇你會點答

簡單答sales。我有同事會答做教育
仲有如果身邊有人問你以前做咩 或者知你做過問你點睇你會點答

簡單答sales。我有同事會答做教育

做文員,話做文職
食住飯講下佢地通常點處理依啲評論同真實故事為佢地啲獵物(學生)帶嚟嘅影響:

如果已經同個學生frd底,首先會要求學生畀佢睇下個post,或者至少要個學生覆述一次個post講咩。然後攻擊。

而常用嘅句式包括
網上嘅評論你都信吖?(+荒謬嘅例子。唔啱邏輯唔緊要,反正中學生無乜)

你自己呢,有無感覺我地係逼你先?
(通常答無)
咁點解你唔信自己嘅感受,要亂咁聽網上啲人亂嗡?

個老死上年仲好開心咁講有書讀
話讀兩年可以駁外國u 既top up degree
仲係咁講有個靚女sales 同佢whatsapp

佢過埋呢個sem 就諗住去外國
唔知點幫佢
個老死上年仲好開心咁講有書讀
話讀兩年可以駁外國u 既top up degree
仲係咁講有個靚女sales 同佢whatsapp

佢過埋呢個sem 就諗住去外國
唔知點幫佢

靚女係好撚易開單
Whatsapp下selfie下 有意無意挨身挨勢有啲身體接觸
啲男同學就會分撚曬心任其擺佈

我見有巴打想做,我幫大家介紹下啦,呢份筍工一定要去試下,唔番都去學下野,佢地會叫你拿紀念冊俾佢地,等佢地可以cold call 你的朋友,當然你都有時薪同commission

時薪有$35大元甘多的,番完會發達的

叫多啲朋友去報名國
之前就係你地呃鳩我
依五百蚊都唔易攞返㗎
之後又上返去搞退錢
其實係不斷人身攻擊我

Ho ball!!!

我見有巴打想做,我幫大家介紹下啦,呢份筍工一定要去試下,唔番都去學下野,佢地會叫你拿紀念冊俾佢地,等佢地可以cold call 你的朋友,當然你都有時薪同commission

叫多啲朋友去報名國

cherry 黃絲黎的,又幾正

叫多啲朋友去報名國

呢間垃圾
呃鳩我個fd啲錢

叫多啲朋友去報名國

呢間垃圾
呃鳩我個fd啲錢

有故仔聽,到你了巴打

Btw有啲想扮dse上去體驗俾靚女sell嘢

入去既係咪都係弱智既?
指大好多女。。但應該比班mk食曬

段片只係講果學生係Frist year bachelor student,冇講過係指南針大學的學生。

可能呢間大學的sales會做到呢個就是指南針大學的學生都有可能。
睇緊post個陣,佢地打俾我叫我參觀下校舍

利申:唔係Dse

係機會啦。想體驗一下被人Sales,指大幫到你

係機會啦。想體驗一下被人Sales,指大幫到你

如樓主所言,佢問我predict 分,然後嚇鳩我
好彩係幾年前dse
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞