[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
又係時候推推佢啦 唔可以比個post沉
係咪傳銷呀?
上華有咩伏
好奇問 有朋友讀

指南針大學係Under上華的

唔係古代咩

係古代。無做過上華,唔太清楚
聽講上華嘅伏係同指大差唔多,有無巴絲可以解下畫

果年岩岩考完dse, 見到香討有個叫「電話聯絡員」既ad,見工地點係佐敦四海商業中心,一上去原來係尚華書院,條友叫我地sell
人讀toeic(仲衰過ielts),跟住叫我地聽日second in。

我當然冇去second in,因為上網search過係大伏,前身係易通書院

係呀, 有Frd 中過伏, 真係要小心小心
而且尚華/ Compass U 仲要叫d 中學小鮮肉sell Frd讀course. 正一下流
依家仲有人讀架咩?
樓主 好似話讀完指南針要去sino讀大學
是咪真ga?
咁就慘慘豬 學店已經慘 仲要比人由一間賣去另一間?

我做嗰時就無聽過,依家唔知
依家仲有人讀架咩?

點解政府唔做野
大學黎?

Hd, 聲稱有機會升八大,但據聞無先例

禁撚勁
邊間U 會收

我都想知.........

聲稱外星人會黎香港 你信唔信
語言藝言識唔識
放榜推番上黎先 廢事又一堆傻仔入去讀

岩岩比人sell 即刻上網搵咩料

又你agent出動嘅時候啦

又係agent出動嘅時候啦
有冇人聽過University College Dublin?
啱啱聽到個fd讀呢間商科 仲話想做ibank乜乜乜

又係agent出動嘅時候啦

當年今日,我已經神早報咗Compass,直到放榜日知道中文1咗
就去Compass正式入讀,走上不歸路
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞