[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike

唔好加密啦巴打
DSE學生好多係cd-rom

第一屆DSE自己on99入咗去,寧願入ive都唔會入佢囉。
有啲老師入面係真心教嘅,不過走得7788。咪撚入去呀伏到仆街。實習食水到
求講座時間
求講座時間

只要佢打畀你,而你肯去,就算就唔到佢聲稱嗰個講座時間都可以另幫你安排一個就到你嘅一對一「講座」

可唔可以唔好加密,俾多啲dse 雞cd-rom睇到?唔該
另外,個位對hkue有啲認識既可唔可以pm我,想知多啲呢間學校啲野,告佢老母臭系

Btw 手機點用pm

係你啦巴打,可以傾下?

係你啦巴打,可以傾下?

我係樓主,無做過UE呀,淨係做過指大
收到一個學生袋5000
fat fat fat
其實做呢行係咪真係會發達?
我朋友做緊
書都唔讀
佢話公司可以比佢做到董事,
佢上司月薪仲有十幾萬

做到頂個個 淨係收o靚
下面果啲收到一個食你兩三千
都咪話唔爽
其實做呢行係咪真係會發達?
我朋友做緊
書都唔讀
佢話公司可以比佢做到董事,
佢上司月薪仲有十幾萬

做到頂個個 淨係收o靚
下面果啲收到一個食你兩三千
都咪話唔爽

唔使做到頂都可以收o靚

有無俾錢?

俾左一百蚊

有無俾錢?

俾左一百蚊

拎返

係你啦巴打,可以傾下?

我係樓主,無做過UE呀,淨係做過指大

其實我好奇怪點解呢間野冇資歷架構但係又可以問到政府借loan
大家唔好咁啦~中大前身新亞書院都係係唐樓授課

當時大把新儒家代表人物同文史哲國師係新亞教書 睇下指大啲師資,phd都係得幾個

有無俾錢?

俾左一百蚊

快啲走啦
發夢夢到喺入面做嘅可以係讀緊八大
讀緊八大sell人讀指大都幾好笑
又發夢夢到老細話公司入面跑數最多個堆可以一齊去邊度邊度旅行
等你班細嘅仆心仆去爭取呃多啲人
以為簽多啲單就可以去旅行
發夢夢到喺入面做嘅可以係讀緊八大
讀緊八大sell人讀指大都幾好笑

當中三大嘅真係唔少
組團上去見識下

唔好加密啦巴打
DSE學生好多係cd-rom

第一屆DSE自己on99入咗去,寧願入ive都唔會入佢囉。
有啲老師入面係真心教嘅,不過走得7788。咪撚入去呀伏到仆街。實習食水到

最真心教果個應該係日文阿sir 其他都hea教

間university of sunderland都其身不正
好人好姐點會同指南針大學合作呀?
指南針升R記,而家sem尾等畢業
呢幾年完全唔知做過啲乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞