[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
點解會咁on9讀埋啲名都唔係點聽過既學校(我都係係呢到聽人成日笑指大先識),比咁撚多錢買埋啲無用既學位...佢地係咪白痴
其實佢係咪香港人?
呢間學校既youtube channel 都幾多野睇
Tutor 有冇學位
點解會咁on9讀埋啲名都唔係點聽過既學校(我都係係呢到聽人成日笑指大先識),比咁撚多錢買埋啲無用既學位...佢地係咪白痴

中學生唔純唔好呃就唔叫中學生
我經驗,好多學生對錢無乜概念,見同asso差唔多就覺得合理
因為指大個名臭,Sell嘅時候唔會提指大,啲學生就未必留意
其實佢係咪香港人?

邊個?

有無俾錢?
岩岩google search左指南針大學既英文
係咪叫啟示書院
d課程同樓主講既幾match
ilets係叫學生申請政府個d津貼?
係咪叫啟示書院

係咪叫啟示書院

唔好亂指控,告你誹謗架
ilets係叫學生申請政府個d津貼?

做乜乜都知咁,又係咁用問題chok我呀巴打 係咪做緊?
係咪叫啟示書院

唔好亂指控,告你誹謗架

我新嚟,唔知規矩,所以保守啲用指大。但係咪真係唔開得名?真心求指教,唔想俾人用on9原因del post
點睇你老細搞洗腦班

弊在好多同事受氹呢

中學雞就話易呃姐
出黎到做嘢個班都氹得到?
我見佢年年都好多人讀
d人係咪入去食女咋?

食女就唔知
但肯定想成績差又有大學讀咁囉
點睇你老細搞洗腦班

弊在好多同事受氹呢

中學雞就話易呃姐

大把人三十幾歲都係冇撚腦
係咪叫啟示書院

唔好亂指控,告你誹謗架

我新嚟,唔知規矩,所以保守啲用指大。但係咪真係唔開得名?真心求指教,唔想俾人用on9原因del post

梗係唔得 開左比人入你就唔好啦
唔知個啲巴打自己爬下post
點睇你老細搞洗腦班

弊在好多同事受氹呢

中學雞就話易呃姐

有慾望就氹到㗎啦。以training之名洗你腦,話你知繼續做就發到達,買車買樓有幾難etc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞