[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
呢間野仲有面參展個啲升學展覽 年中都唔知有幾多dse考生會去睇又比佢呃埋一份
以前就係考完dse想睇多啲野 就去左啲升學展覽睇
其實入面9成9既機構都係正路 vtc呀 海外既大學呀 本地大學 hd asso 都有 我都唔明點解呢間野可以入埋黎 個陣比佢係咁chur又懶好人懶熱心咁 都交左100蚊留位費 過幾日佢仲係咁叫我快啲上去聽talk又話交多500蚊報名 到時唔讀都有得拎返 當然無上到啦
好彩之後上網搵下間學店既名先知指大啲野 即刻block撚左佢啲電話佢 100蚊當豪比狗
後尾放榜個日佢竟然用其他電話打過黎問我考成點 宜家過黎報名仲趕得切喎 即時屌佢老母又block埋

所以勸各位dse考生真係要上網search下啲機構/學店先決定

依家都仲有,大家小心
你地咁樣捉班中學雞上門傳銷
一定比好大壓力佢地架啦
過程有冇得detail D 分享下
每次sell幾耐 講幾多野
而家有冇心悔 見到D中學雞個驚青樣有冇內疚

我上司試過sell兩個女仔sell咗4個鐘
主要請吓學生課程 活動 認可資格 升學路向
不過全部都講到好美好
如果佢地唔想報住 就要比啲逼切性佢地
話:你都預自己唔夠分入到大學 唔通你諗住中六出嚟做野咩 報定啲hd穩陣啲
有啲學生話要問家長先 就會叫佢即刻打去問/拎學生電話sell佢家長
我想問下而家新請staff仲有冇point跳
好撚賤格
年中都唔知有幾多個無知dse雞比你地昆

對唔住
做過依份工係我到目前為止人生嘅最大污點
我條女好心 幫條問卷狗做問卷 留左電話
女朋友唔理佢 條友煩撚到係咁spam 佢whatsapp
仲話乜撚野如果你無男朋就好
嘔心到話乜9 唔得啦 我唔可以繼續同你傾 我會更加愛上你

的確有男同事會用溝女mode嚟ku住啲學生,同步ku幾個都得
見證過成功例子。巴打小心
我條女好心 幫條問卷狗做問卷 留左電話
女朋友唔理佢 條友煩撚到係咁spam 佢whatsapp
仲話乜撚野如果你無男朋就好
嘔心到話乜9 唔得啦 我唔可以繼續同你傾 我會更加愛上你

的確有男同事會用溝女mode嚟ku住啲學生,同步ku幾個都得
見證過成功例子。巴打小心

無啦 無可能 條友男人老狗用snow 影相 條友7仆街

咁講法我可能識佢 如果真係我諗嗰個,咁

可能就係成功率好高嗰個
前果排上華打比我話有個免費mock可以考
on99咁話會去 諗諗下覺得唔對路
點會咁著數跟住打電話去同佢講唔去啦
條友仲係咁話有免費參觀同有pt做
仲係咁wts我 比勁多資料我睇 話佢地學校有幾勁
有冇 tips 即係邊間

指南針英文

諗過
但係唔明

唔係真係大學,連登之前都有個指大post,自己爬下post

原來有間咁既野,聽都未聽過
想問第一年係咪有資力架構3架 當年迷途小羔羊而家想轉番做ive 仔
想問第一年係咪有資力架構3架 當年迷途小羔羊而家想轉番做ive 仔

考完dse都QF 3
走啦此地不宜久留

考完dse都QF 3
走啦此地不宜久留

冇full cert 係到讀左第一年讀唔讀到hd

考完dse都QF 3
走啦此地不宜久留

Hd好似收5條2

考完dse都QF 3
走啦此地不宜久留

你dse無全2咩?
屌你 都唔知之前呃我嗰個喺咪你

考完dse都QF 3
走啦此地不宜久留

你dse無全2咩?

讀書勁就唔會中伏
屌你 都唔知之前呃我嗰個喺咪你

對唔住
巴打最後有無讀?

考完dse都QF 3
走啦此地不宜久留

你dse無全2咩?

讀書勁就唔會中伏

dse 無全2
1.驗完腦讀販dip
2.驗完腦出黎做野
3.庇護工場

考完dse都QF 3
走啦此地不宜久留

你dse無全2咩?

讀書勁就唔會中伏

去ive讀個Fd再上HD囉
屌 之前等考oral 係學校出面企 成堆人圍過嚟做問卷 煩撚到 又話自己係學X社乜乜物物 之後我忍唔住屌佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞