[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
Ive asso 都係俾錢就收
點解唔讀返啲大路野
要讀呢啲?

因為啲人唔夠5條2讀asso
夠嘅都會sell佢地,嚇佢地話你咁嘅成績入到去都一定唔夠人爭,讀唔到大學。依度就唔同,易升好多,之類

係咪門口sale啲夠分/唔理嘅人
都會叫佢地下年努力、
有冇私底下笑過入黎讀既人係on9仔?

我就絕對有。但公司會令到部分同事覺得自己真係幫緊啲學生

個班應該讀書時期都會讀呢間嘢
點解唔讀返啲大路野
要讀呢啲?

夠嘅都會sell佢地,嚇佢地話你咁嘅成績入到去都一定唔夠人爭,讀唔到大學。依度就唔同,易升好多,之類

都會叫佢地下年努力、

叫下年努力: 唔排除有同事咁做
門口即sell嗰啲可能係其他行家,指大比較興捉佢上嚟sell
有冇私底下笑過入黎讀既人係on9仔?

我就絕對有。但公司會令到部分同事覺得自己真係幫緊啲學生

個班應該讀書時期都會讀呢間嘢

的確有啲係咁
點解唔讀返啲大路野
要讀呢啲?

都會叫佢地下年努力、

門口即sell嗰啲可能係其他行家,指大比較興捉佢上嚟sell

Eng?

有冇試過捉到啲高分嘅?
啫係咩aim三大個啲
咁陰質都做

所以我依家懺悔
收過最高分既幾多分 會唔會有2字頭
點解唔讀返啲大路野
要讀呢啲?

即係5條2都無都會收入去讀hd?
點解唔讀返啲大路野
要讀呢啲?

都會叫佢地下年努力、

Eng?

有冇試過捉到啲高分嘅?
啫係咩aim三大個啲

有試過,但都會照殺叫佢留位先。好多人話自己aim3大最後個分唔掂
收過最高分既幾多分 會唔會有2字頭

經我手就無,有都會後期報其他
2字頭蠢極有個譜
點解唔讀返啲大路野
要讀呢啲?

即係5條2都無都會收入去讀hd?

開頭話係。但其實要讀幾個月類似飯dip咁嘅嘢先。
除左放dse嗰排sale學生之外 你地平時有咩做
維持同學生的關係,Whatsapp佢地,關心近況
除左放dse嗰排sale學生之外 你地平時有咩做

打電話,sell其他課程。上面OH巴有講到。

其實咪ku撚柒實佢唔撚好俾佢讀讀下走
啱啱裸辭咗,想做,點入行
唔怕陰質,最怕貧窮,無錢仲折墮

Conmission係一期期咁計,學生讀唔晒,我咁辛苦sale佢入來,咪收少好多錢

咁你又裸辭
上堂既地方係咪好似補習社咁
其實指南針大學係咩大學?

吉野絲,想搵錢有好多辦法。認真嗰句,就算你唔介意陰質,做傳銷都好過做依行。起碼呃呃氹氹嘅對象係成年人,唔係班毛都未生齊,未見過社會險惡嘅中學生。
我都鐘意錢,但搵錢唔係一定要靠出賣良心。諗清楚。
上堂既地方係咪好似補習社咁

Conmission係一期期咁計,學生讀唔晒,我咁辛苦sale佢入來,咪收少好多錢

有冇食過學生妹 入得黎讀都應該幾純真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞