[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
逢星期三有公司meeting/training
有冇食過學生妹 入得黎讀都應該幾純真

同事有
佢d係courses係HD/asso?
定根本冇認可
學費幾$一年
啱啱裸辭咗,想做,點入行
唔怕陰質,最怕貧窮,無錢仲折墮

咁你又裸辭

因為已經頂唔順,我唔辭的話應該會癲

吉野絲,想搵錢有好多辦法。認真嗰句,就算你唔介意陰質,做傳銷都好過做依行。起碼呃呃氹氹嘅對象係成年人,唔係班毛都未生齊,未見過社會險惡嘅中學生。
我都鐘意錢,但搵錢唔係一定要靠出賣良心。諗清楚。

咁你而家轉咗做邊行
未追哂post唔知你講咗未
點睇你老細搞洗腦班
有冇 tips 即係邊間

指南針英文係咩
逢星期三有公司meeting/training

去過一次,之後無
太on9,係咁話啲老細點成功,點搵到錢。好似返依份工就會好似佢地咁。心諗屌你連員工都想呃氹,幫你仆心仆命。
點睇你老細搞洗腦班

弊在好多同事受氹呢
林肯商學院係咪指南針d fd

吉野絲,想搵錢有好多辦法。認真嗰句,就算你唔介意陰質,做傳銷都好過做依行。起碼呃呃氹氹嘅對象係成年人,唔係班毛都未生齊,未見過社會險惡嘅中學生。

咁你而家轉咗做邊行

唔自爆喇,總之同自己發誓唔掂依行
林肯商學院係咪指南針d fd

性質類同
有冇 tips 即係邊間

指南針英文

諗過
但係唔明

唔係真係大學,連登之前都有個指大post,自己爬下post
學歷過高引致學店出現
有冇人讀完升到去八大

唔自爆喇

我認我衰,唔係即刻。因為開頭覺得錢好易搵,好爽
有冇人讀完升到去八大

以我所見,無,但佢地會話有

咁你而家轉咗做邊行

有無閪
有閪我養
入到去係唔係真係好似其他大學/ASSO咁上堂讀書

邊有咁認真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞