[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
留名先
唔知有無理解錯
姐係指大staff會親身派問卷再打電話黎sell?
幾年前酒旅學院打黎扮野話咩舊生/學校介紹

1. 無理解錯,起碼小薯會係咁,大粒啲嗰啲未必(怕認得樣)

2. 手法之一嚟啫

弊在好多同事受氹呢

中學雞就話易呃姐
出黎到做嘢個班都氹得到?

有慾望就氹到㗎啦。以training之名洗你腦,話你知繼續做就發到達,買車買樓有幾難etc

其實sell到一個人可以賺到幾多錢

睇級數,我小薯嚟,幾千。但可以同時跟好多個

上咗佢個網睇唔見有招聘

唔好害人啦好嗎

我都係腳踏實地搵工算

有無同事一齊走?

中學雞就話易呃姐
出黎到做嘢個班都氹得到?

有慾望就氹到㗎啦。以training之名洗你腦,話你知繼續做就發到達,買車買樓有幾難etc

其實sell到一個人可以賺到幾多錢

睇級數,我小薯嚟,幾千。但可以同時跟好多個

上咗佢個網睇唔見有招聘

唔好害人啦好嗎

我都係腳踏實地搵工算

十萬個真心希望絲打唔好入依行 搵錢真係有好多其他方法
唔知有無理解錯

2. 手法之一嚟啫

你考完DSE 通常考場附近會有人黎比問卷你做 之後近六七月就會打比你
同學,任何問卷唔好填真電話

有無同事一齊走?
好似愈做愈大tim
識個朋友讀緊呢間個hotel hd
之前聽過佢講可以升得返cu hotel,嗰時仲諗有冇咁勁呀
成日見佢日日唔係返工就返學
好似就grad了
唔知有無理解錯

2. 手法之一嚟啫

你考完DSE 通常考場附近會有人黎比問卷你做 之後近六七月就會打比你

之前幫過兒時朋友填
估唔到佢返呢d工

勸下你朋友
佢未必知自己做緊陰質嘢
好似就grad了

其實邊有人讀緊就知自己升乜
係google見到間野有fb page, 入面又有camp又有grad ceremony, 真定假?

有無同事一齊走?
好似愈做愈大tim

中學雞年少無知上過去1日聽無lunch break既talk
好似就grad了

應該係sell佢讀班友講氹佢入局
係google見到間野有fb page, 入面又有camp又有grad ceremony, 真定假?

好似就grad了

應該係sell佢讀班友講氹佢入局

祝你朋友早日發現,積極搵出路

佢係sunderland u既grad ceremony喎係間野搞既top up?
有冇人講HKUE,想聽故仔
唔知有無理解錯

2. 手法之一嚟啫

之前幫過兒時朋友填
估唔到佢返呢d工

勸下你朋友
佢未必知自己做緊陰質嘢

派問卷果啲好多係中介公司/炒散嚟 未必知啲資料用嚟做咩
以前返另一間化妝學校(hd)
又係成日伏啲學生
個上司仲要講到自己好偉大幫好多學生
又會係咁洗我地腦
啲導師又奇奇怪怪(有啲係出名嘅化妝師嘅徒弟嚟 但收生果陣又話係個著名化妝師教)
臨放榜前請咗好多part time sales
啲sales本身係想搵長工(公司應承話過左放榜都比佢地繼續做)
點知一放完榜炒左3分2嘅人
對同事對學生都咁差 真係做唔落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞