[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
香港酒店旅遊學院係咪指大旗下

唔肯定算唔算從屬關係

抑或係另一個校名
我個fd話交咗幾千蚊留位費 係咪攞唔返

破財擋災啦巴打

唔肯定算唔算從屬關係

抑或係另一個校名

同一間野黎 你入學初期就會叫你買件類似PE衫出外參觀用 件野寫呢個名
利申 on99讀晒成個課程

要啲時間。但通常夠堅決 夠惡 就走到
係frd就提佢早走早著
上到去唔使同啲sales或者所謂老師解釋咁多。最好原因都唔講,你講咗原因俾佢知就即係俾位佢拆,再sell你
拆嘅方法...多人想知再講

唔肯定算唔算從屬關係

抑或係另一個校名

同一間野黎 你入學初期就會叫你買件類似PE衫出外參觀用 件野寫呢個名
利申 on99讀晒成個課程

巴打如果真心覺得on9可否留名幫手爆野

其實佢地會唔會貼晒題比你地合格?

會。但唔重要,因為就算唔貼,只要你肯俾錢,都會合格
其實佢地會唔會貼晒題比你地合格?

最多咪在考之前比份差唔多嘅你做
算吧啦,入面咁本就唔係讀書,係Hea時間。只不過點Hea都會有垃圾Top Up讀
第一次聽
有fd比我睇過張 cert 又整得幾靚
Search 過類似既學店
肥到有hk police 公墓員 都係出自呢d
hkue同指大係咪都係同一樣呃人既野
唔講都唔知有間咁嘅野
點睇你老細搞洗腦班

弊在好多同事受氹呢

中學雞就話易呃姐
出黎到做嘢個班都氹得到?

有慾望就氹到㗎啦。以training之名洗你腦,話你知繼續做就發到達,買車買樓有幾難etc

其實sell到一個人可以賺到幾多錢

睇級數,我小薯嚟,幾千。但可以同時跟好多個

上咗佢個網睇唔見有招聘
想知喺度讀三四年嘅係咪即係讀緊Sunderland嘅乜鬼degree課程?

指大好鐘意玩singcon嗰兩姐妹係係我中學同學,佢地讀得好似好開心咁,好好奇佢地讀緊咩

樓主
想知喺度讀三四年嘅係咪即係讀緊Sunderland嘅乜鬼degree課程?

指大好鐘意玩singcon嗰兩姐妹係係我中學同學,佢地讀得好似好開心咁,好好奇佢地讀緊咩

樓主

Sor, miss咗你
不如你直接問佢地
hkue同指大係咪都係同一樣呃人既野

點睇你老細搞洗腦班

弊在好多同事受氹呢

中學雞就話易呃姐
出黎到做嘢個班都氹得到?

有慾望就氹到㗎啦。以training之名洗你腦,話你知繼續做就發到達,買車買樓有幾難etc

其實sell到一個人可以賺到幾多錢

睇級數,我小薯嚟,幾千。但可以同時跟好多個

上咗佢個網睇唔見有招聘

唔好害人啦好嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞