[自資學位]做過指南針大學,你問我答

699 回覆
139 Like 5 Dislike
上華有咩伏
好奇問 有朋友讀

指南針大學係Under上華的
The Compass University of Hong Kong
A University I wanna enrol into

指南針大學,我想讀的大學

廣告都幫佢諗埋

The Compass University of Hong Kong
A World Class University

A world class

新一代「CUHK」,各位DSE同學,入CU冇難度,不再是夢
上華有咩伏
好奇問 有朋友讀

唔係古代咩
上華有咩伏
好奇問 有朋友讀

唔係古代咩

係古代。無做過上華,唔太清楚
聽講上華嘅伏係同指大差唔多,有無巴絲可以解下畫
上華有咩伏
好奇問 有朋友讀

唔係古代咩

果年岩岩考完dse, 見到香討有個叫「電話聯絡員」既ad,見工地點係佐敦四海商業中心,一上去原來係尚華書院,條友叫我地sell
人讀toeic(仲衰過ielts),跟住叫我地聽日second in。

我當然冇去second in,因為上網search過係大伏,前身係易通書院
上華有咩伏
好奇問 有朋友讀

唔係古代咩

果年岩岩考完dse, 見到香討有個叫「電話聯絡員」既ad,見工地點係佐敦四海商業中心,一上去原來係尚華書院,條友叫我地sell
人讀toeic(仲衰過ielts),跟住叫我地聽日second in。

我當然冇去second in,因為上網search過係大伏,前身係易通書院

我嗰時都係上網搵,job title又係叫電話聯絡員定係學生事務之類
上華有咩伏
好奇問 有朋友讀

唔係古代咩

我嗰時都係上網搵,job title又係叫電話聯絡員定係學生事務之類

咁狗嘅
咁駁上去個幾間大學係咪都係鳩
上華有咩伏
好奇問 有朋友讀

唔係古代咩

咁狗嘅
咁駁上去個幾間大學係咪都係鳩

只有上QS Ranking,搵唔到大學排名都係鳩
就沉,自push
2014上過去聽一對一talk
sell到個course幾掂 咩可以去外國讀大學
平時有幾多活動幾多野玩
大家係度讀有幾開心個啲
差啲比佢氹到 但我份人都幾謹慎
一出到門口問朋友
佢:下?咪撚on9指大個名係行內臭撚晒 垃圾學校嚟
即時bye-bye佢條尾
推,
有間以sell飛機course之名既公司,
呃啲part time dse雞去sell 呢啲top up course

叫佢即刻退學

叫佢即刻退學

唔撚係掛 咁蠢 sd哂指大啲po俾佢睇啦

叫佢即刻退學

你永遠叫不醒裝睡的人

叫佢即刻退學

你永遠叫不醒裝睡的人

叫佢即刻退學

你永遠叫不醒裝睡的人

俾佢tg我,等我屌醒佢 認真
咁有冇靚女sales比男學生屌

依間係咪又係指大啲fd?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞