《香港傭兵》(51)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
我睇緊蘿王的工作喎
個主角攞明就係蘿莉控
係咁折磨個傲嬌妹
咁就唔似我啦 我一定係俾傲嬌妹折磨
男主: 我同班幼女開成晚研修會都唔理你
冷艷師姐呷JS醋
係師嬸
研究幼女
另一個師嬸好大波
九頭龍龍王說”小學生太棒了”
CLS究竟我睇緊啲乜吖
致敬嘅嘢你識條鐵咩
蘿球部呀
真係超好笑
我也想收小學生徒弟 報警 報警 報警 報警 報警 報警 報警 報警 報警 報警 報警
妹妹仔早
各位早晨
星期五 其實啲蘿莉動漫好搞笑
要小學生幫你舒服 去死
*wasted*
俾JS踩背 仲要俾師姐踩頭
收工等拖文
又到咗星期五 聽日又放假
Fing
鳩Fing Fing

上回講到飛揚同綽姿追到入城門隧道!阻止兩隻魂導兵攻擊仁慈!
飛揚同綽姿就喺城門隧道裡同兩隻魂導兵大戰!
利用隧道裡面嘅牆身同天花!以三百六十度全方位攻守!
打到有聲有色!龍飛鳳舞咁!
而喺隧道裡面其他無辜嘅車輛亦受波及!
都係嗰句啦~算佢哋唔好彩啦~
“依!依!!!”巴士失去控制...左搖右擺...正要橫瞓之時...
喺天花上倒轉嚟跑嘅魂導兵A立即向住仲喺地面上滑行緊嘅飛揚一跳...再次使出Rider Kick...
飛揚後滾翻再勉強單膝半跪...但都嚟唔切閃避招架...
今次弊...已經嚟到面前...
就喺飛揚快要被魂導兵A嘅Rider Kick踢中之時...
“嗡!吱!!!”綽姿及時飛身一閃...將魂導兵A隻腳斬斷...
魂導兵A亦同時被擊飛...
而失控嘅巴士已經橫瞓喺路面上...壓住魂導兵B滑行緊...
正當巴士要撞向隧道旁邊嘅石壆之時...魂導兵A都撞咗埋去巴士度...
“轟隆!!!”就喺巴士撞埋石壆之後...隨即發生大爆炸...
飛揚企返起身...同綽姿一齊回頭望住...Benz啱啱爬過巨型運油車頭...兩架黑色Chevrolet亦跟住抽頭...
而喺巴士嘅殘骸...熊熊烈火...厚厚濃煙之中...仲有兩個雜亂嘅氣息...
竟然...魂導兵A同B咁都仲未化成紅色粒子?!
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 24-三合成立] PART 26

兩個身上各有大量紅光傷口嘅魂導兵...喺火海中...濃煙中...慢慢步出...

魂導兵嘅傷口開始慢慢癒合...但身上仲係帶住唔少火光...

突然...兩個魂導兵由火海之中衝出...向住我同綽姿衝埋嚟...

我同綽姿立即以短時間...居合拔刀儲力...

當兩個魂導兵跑到嚟我哋面前...正要向住我哋橫手刀一斬...

我同綽姿都同時使出儲力拔刀一閃...
“嗡!吱!!!”喺紅光刀刃與紅光手刀互撞嘅一瞬間...我同綽姿都再用力揮刀...扭腰轉身...

兩個身上仲有唔少火光嘅魂導兵被紅光刀刃揮到轉咗一百八十度...再彈開...

兩個魂導兵彈到落地上...碌咗幾個圈...

我同綽姿乘勝追擊...立即以忍步衝向嗰兩個啱啱喺地上碌完...企返起身嘅魂導兵...

“嗡嗡!吱!嗡!”我向住魂導兵B揮幾刀...

“嗡!吱!嗡嗡!”綽姿又向住魂導兵A揮幾刀...

兩個魂導兵邊退邊擋...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞