《香港傭兵》(51)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
已經將[Day 24-三合成立] PART 21 Upload上Facebook同紙言
唔係識吸靈魂啦 如果係吸靈魂 會有紅色粒子飄埋去飛揚身上㗎嘛
今日心情沉重 校對唔多專心 希望唔好有太多錯字
Owner 比佢個支精神液有古怪
你會出文已經好好,大家共勉之
仲有啲嘢仲古怪
堅持 所有嘢都係堅持 大家都要一齊堅持
儲咗幾日文先睇都係一種堅持
堅持到最後都係堅持
咁就9月 呢8個月好似白過
又感覺個故追左好耐咁
時間過得好快呢
話咁快又就過2020
事實係追咗好耐
妹妹仔早
金令早
各位早晨
心情繼續很爛
屌而家啲狗淨係識打示威者
搞到啲人大膽到當街斬手搶錢
個押款員流到成地血 好撚癲囉
收工等拖文
等文
我都開始校對
仲有半個鐘左右
仲有6分鐘左右
好緊張吖

上回講到綽姿嗰一刀係斬得深!可惜都仲未係致命...
又俾魂導兵癒合返!
點打呀大佬...打布歐咁款喎...
唔係喎...原來唔止魂導兵喎...就連飛揚嘅傷口都開始癒合!仲好似乜事都冇!
點解會咁㗎呢?
而家都唔理得咁多喇!
飛揚向魂導兵攻擊!
速度之快,飛揚自己都嚇咗嚇!
唔止速度...力度...能量同刀術都勁咗好撚多!
呢啲咪叫遇強越強!死唔去咪會升Level囉!
飛揚可以話係撳住魂導兵嚟打!
就算有絕對領域,都唔擋得幾多!
“嗡!吱!”魂導兵將身上嘅紅色粒子聚集到腰間...以厚厚嘅絕對領域一擋...擋飛揚抽刀一斬嘅同時...亦被飛揚抽到去半空中...
逆行者同時已經飛到上半空中...向住魂導兵身上連環揮動雙刀...
兩把綠光刀影喺魂導兵身上閃過不停...然後逆行者再雙刀一砍...將魂導兵砍落地面...
魂導兵由空中直墜落地...
可惜嘅係頭先逆行者喺空中嘅一連串攻擊...都係處於氣息最弱嘅水平...大部份嘅攻擊都被魂導兵嘅絕對領域擋住...
魂導兵好似冇乜事咁...左右搖一搖...企返起身...
與此同時...綽姿已經衝到去魂導兵面前...向住魂導兵額頭...閃亮住紅光嘅逆之五角星一刀插埋去...
魂導兵勉強將身上嘅紅色粒子聚集到額頭前...以厚厚嘅絕對領域一擋...擋住綽姿嘅突刺...
咁都仲...仲擋得住?
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 24-三合成立] PART 22

紅光刀尖與厚厚嘅絕對領域擦出刺眼強光...飄出大量紅色粒子...

唔得...睇個勢插唔入...紅光刀尖穿唔過厚厚嘅絕對領域...

單憑綽姿一個穿唔過...咁就試試加埋我...

我立即以牙突姿勢衝向魂導兵...

只係一瞬間...我就已經嚟到魂導兵面前...向住佢額頭...與紅光刀尖擦出刺眼強光嘅絕對領域...一刀插埋去...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞