《香港傭兵》(51)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
淫到
係高才鳩滿腦子淫邪思想
你試下寫甜故當外傳
傭兵少女調教日記
寫飛揚點樣俾老解老姦
老強
傭兵毒撚調教日記
妹妹仔早
各位早晨
又到咗星期五 有啲懶惰
諗起愛上陸本神作
被HEHE調教喎
不了
HEHE都係甜
收工等拖文
星期五收工即係開始放假啦
負皮
連登咁多HEHE 一定掂啦
綽姿話佢唔接受喎
綽姿話飛揚咁鹹濕 係時候要受懲罰 HEHE上吧

上回講到逆行者出現!
而呢個逆行者...身上嘅氣息...明明就係...
但點解會有啲唔同...仲要係綠色能量...
而最大問題係...佢唔係已經俾偶然解決咗㗎咩?!
而家都唔理得咁多喇!反正逆行者都攻擊魂導兵!算係自己友掛?
飛揚、綽姿同逆行者就聯手對抗魂導兵!
之但係魂導兵背後嗰十二支光之翼都壓住飛揚同綽姿嚟打!
係唔係真係咁撚勁吖?
魂導兵以一抗三!
綽姿睇準機會!向魂導兵背後攻擊!
魂導兵將大量精神能量向背後凝聚!凝聚出厚厚嘅絕對領域!擋住綽姿嘅攻擊!
雖然擋得住...之但係綽姿呢一下攻擊為逆行者帶嚟機會...
逆行者趁住魂導兵將能量聚集喺背後...產生非一般絕對領域...擋住綽姿嘅突刺之時...逆行者立即一刀擋開魂導兵隻紅光手刀...再緊接住用另一把綠光刀刃斬向魂導兵胸口...
魂導兵胸口上瞬間閃出絕對領域...但亦同時瞬間被綠光刀刃斬破...
一閃即逝嘅瞬間...飛揚立即轉身邊擋住光之翼...邊繞到去魂導兵側邊...順勢轉身橫斬...
“嗡!嗡!吱!”紅光刀刃就喺絕對領域嘅裂口之間劃過...喺魂導兵嘅胸口深深咁斬咗一刀...
魂導兵被飛揚斬到退後幾步...胸口上有一條深深嘅紅光傷口...
而飛揚喺頭先繞過光之翼嘅一剎那...都中咗幾下光之翼嘅攻擊...上胸同雙臂又多咗幾條紅光傷口...
而家飛揚、綽姿同逆行者就企埋一企...向住魂導兵擺出防禦姿態...
而喺魂導兵身邊...又有紅色粒子飄緊埋去...
又...又吸收緊靈魂...
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

[Day 24-三合成立] PART 21

額頭閃亮住紅光逆之五角星嘅魂導兵...身邊嘅大型玻璃容器一直有紅色粒子飄出...被魂導兵吸收...

而喺魂導兵胸口上...深深嘅紅光傷口又開始癒合...

魂導兵背後十二支光之翼輕輕擺動...擺動...

當魂導兵胸口嘅紅光傷口完全癒合...喺身邊嘅大型玻璃容器仲Keep住有紅色粒子被佢吸收嘅同時...佢向住我哋三個輕輕揮一揮爪...

“嗡!”五道紅光爪氣就向住我哋三個飛埋嚟...

綽姿同逆行者都冇打算要避開...

我都企定...同佢哋一齊迎接五道紅光爪氣嘅來臨...
當五道紅光爪氣來勢洶洶咁飛到埋嚟我哋面前...我哋三個同時揮動精神刀...

“嗡嗡!嗡!吱!嗡嗡嗡!吱!”紅光同綠光刀刃都將五道紅光爪氣一一化解...

逆行者嘅氣息好強...不過又係...一閃...一閃...息氣近住佢身上嘅光芒一閃...一閃...時強...時弱...

呢種情況...足以打贏眼前嘅魂導兵嘛?

眼前嘅魂導兵...越吸...身上嘅息氣就越強...

冇錯...而家魂導兵仲繼續Keep住吸收緊身邊嘅大型玻璃容器...吸收緊靈魂...
紅色粒子由魂導兵身邊多個大型玻璃容器飄出...飄向魂導兵身上...

越吸...越強...喺唔破壞大型玻璃容器之下...唔阻止魂導兵吸收靈魂...我哋三個...真係打得贏佢?

魂導兵輕輕擺動背後十二支光之翼...踏前一步...瞬間就跑到嚟我哋面前...

逆行者立即轉身揮刀...

“嗡嗡!吱!”綠光刀影圍住逆行者一轉...兩把綠光刀刃就與紅光利爪碰撞咗兩下...擦出大量紅綠粒子...

我同綽姿立即一左一右夾擊魂導兵...

“嗡!嗡!吱!”兩把紅光刀刃一左一右咁橫斬向魂導兵身上...
魂導兵兩邊身同時閃出絕對領域...同時有六支光之翼向我揮埋嚟...

我立即以紅光刀刃一擋...再擋...

綽姿亦同我一樣...有六支光之翼向佢攻擊...

咁嘅情況...根本冇可能繞到去魂導兵背後...

就算俾我同綽姿繞到...俾十二支光之翼攻擊都唔好受...

究竟有冇弱點...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞