《香港傭兵》(51)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
咁淫慈點都好過仁邪既
深喉
嘴仔當飛機杯
仁慈最好
邊係咁㗎邊係咁㗎
雙馬尾方便插嘴
之後交佢綁返單馬尾推車
仲要有得睇佢紮頭髮
吸錯嘢喎
綁頭髮正呀
我鍾意高馬尾
係綁嗰個過程
綁高馬尾個過程都好興奮㗎

妹妹仔早
各位早晨
話咁快就星期五啦痴線
收工等拖文
星期五喇星期五喇

上回講到飛揚同綽姿跟住逆行者坐上架Benz!
逆行者踩行油逃走!
係宋伯伯架Benz...點會...
當逆行者揭開頂帽同拉返低衫領之後...
果然係仁慈!(仁慈吖!唔係淫慈!讀錯嘅再罰抄十次!)
乜仁慈唔係俾偶然殺咗㗎咩?!
冇喎~仁慈講返偶然話佢應該適合做逆行者~就帶住佢去吸收EVE能量~
EVE?!三原核之一嘅EVE?!
原來有分適唔適合吸收~不過唔適合就唔係單單吸收唔到咁簡單!而係灰飛煙滅!
因為EVE能量太強大!
而成功吸收完EVE能量就會注入體內...可以隨時精神化~
咁撚勁?屈機喎!
不過...有好多限制...好似話唔可以離EVE太離啦...仲有唔少副作用...
令頭髮變白係其中一種...仲有嘅係會喺深層睡眠時發惡夢...
惡夢係會痛不欲生...生不如死...仲會承受電擊嘅刺痛直到深層睡眠完...
「令頭髮變白係其中一種副作用...深層睡眠嘅惡夢又係其中一種...所以...」仁慈諗一諗,「吸收EVE能量...做逆行者絕對唔係一件好事...」
都唔係唔係一件好事咁簡單...係好難受嘅事...
『咁...EVE係邊度?』三原核之一嘅...EVE...
「呢層...」仁慈望一望倒後鏡,「甩到身後嘅麻煩先再講~」
身後嘅...麻煩?
突然...飛揚感覺到背後...遠處...有雜亂嘅...氣息...
飛揚回頭一望...望向車後遠處...正正就有...三架...黑色嘅...Chevron?!
跟住嘅劇情發展又會係點呢?

準備出文

望住車後遠處...有三架黑色嘅Chevron左穿右插咁衝緊上嚟...

綽姿同我一齊望住後面:「係國安局。」

仁慈再俾多少少油:「真係煩麻...咁都要追上嚟。」

“依! 吼!吼~依!吼~~~”我哋同後面三架黑色嘅Chevron同時喺車群之間左穿右插...

雖然仁慈手車都算辣...開得幾快...但都係同後面三架黑色嘅Chevron拉唔開距離...

「可惡!」仁慈咬牙切齒咁左扭軚,右扭軚,「嗰個死老鬼吖...又話夠用!」

『吓?邊個死老鬼?』又夠咩用?
仁慈望住倒後鏡中...三架黑色嘅Chevron:「逆行者嘅領袖...」

『逆行者嘅令袖...』即係邊個...

「嗯...」仁慈再望返上前,「逆行者嘅領袖...曾經係SPIRIT最高位置...十二預行者之一...」

十二預行者之一...

『係...Owner?!』Owner係十二預行者之一...

「唔係...」仁慈擰擰頭...

綽姿接住講:「係呢架車嘅主人...」

呢架車嘅主人...
『係...宋伯伯?!』宋伯伯...

「唔怪之得...」綽姿諗一諗...

我都知宋伯伯唔簡單...之但係...唔簡單到係...曾經係SPIRIT嘅十二預行者之一...而家仲要係逆行者領袖?!

“吼!依!吼~依!吼~~~”仁慈上一上波...喺幾架貨車之間穿插...再繞過巴士...

「嗯...冇錯...」仁慈再一俾油,「你所講嗰個Owner...杜王土同宋本木都係一樣...曾經係SPIRIT嘅十二預行者之一...不過杜王土並唔係逆行者。」

『Owner佢...唔係逆行者?』但點解...個關係咁奇怪?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞