美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
未睇呀
得閒睇下
我4月睇完unorthodox都無出聲
我只係覺得,有D劇我自己幾enjoy
但genre問題,未必岩其他人睇姐
yes, 3寶已齊
用vpn好似煩煩哋
國際版有齊佢自家劇已經心滿意足
製作特輯都係netflix睇
iAMA條link係#65 page 3
有啲依家睇返覺得好假
disney果個
但其實我都幾驚小小世界
幫手recap下劇情
我剩係記得最尾進攻lab
救同伴
"老豆"係咪死左?
係咪得我覺得其實prime video都唔差
過左黨安法仲唔用vpn
其實好方便姐
假如你唔係做咩犯法野,例如BT
只係睇下netflix果D ,其實無咩要搞
1.揀plan,開AC, 信用卡比錢
2.下載個程式->登入
3.location揀美國(如果係想睇美版netflix)

跟住就睇得....
jodie仲係keep住之前個milf look
S1最尾係攻入咗lab,但得一個黑妹肯跟Hanna走
其他女仔跟晒軍隊走
“老豆”係死咗 Hanna臨尾仲叫咗佢一句Dad
黑妹同Hanna一齊將佢葬喺阿媽隔離
Marissa隊冧咗M字額,再射傷自已呃高層
講緊啲劇定個app?
驚咩?
香港?
我十幾年無去過
除左飛越太空山根本無野玩
自家劇係唔錯
問題只係,其他內容太少
純比量同netflix無得比

姐係S2無得睇靚佬"老豆"
應該冇啦
真係好靚仔好型 都未j夠就死
我都係10幾年冇去過
入面班公仔瘋狂唱同一首歌 暗暗地又凍
搭架船仔 陣間一個唔覺意中途停左 ...
我都睇哂
Yanky
個尾吊吊地癮喎有啲想有S2

真係好封閉
我覺得佢地要班女人光頭戴假髮都幾詭異
Yanky好pure好ture
佢竟然會為咗Esty剪的水
係真愛呀
其實劇入面Esty嘅遭遇好幸運
現實一定辛苦一百萬倍
其實佢都係裙腳仔
內心都唔係太衰剪果下真係感動左
但esty根本都唔想再留喺果個環境

識到班好人 現實一定冇咁好彩
實訓街流落街頭 比人呃etc.....
最初係因為宗教要結婚
但之後由yanky問隻雞點樣please女人同聽Esty唱歌感動再到剪的水睇得出佢真係鍾意Esty
佢絕對唔係衰人
個宗教又未至於係邪教嘅 不過真係俾佢哋生返6百萬人出黎又幾恐怖

見Esty上網查點樣搵快錢仲以為佢真係會俾人呃

見到呢個位即刻最壞打算
諗住佢下場將會好慘
一路睇有諗起handmaid
有睇過呢套
都驚佢比人賣豬仔
吓 你話我?
咩歧視
我都覺條女幾特別
又冇惡意對esty 但又有果句講果句
佢地又冇話鬧交
原本第一次出場果陣仲以為佢係鐘意果個男仔
之後esty同條仔行得埋 佢就開始針對esty 果啲劇情

幾驚佢除哂啲衫走落去
今晚有emmys提名live
雖然好多時都係講事實又唔係口臭果隻
彈琴比佢地聽果幕 想叫佢不要再說了
oh 覺得都幾有潛力S2
根本就完全冇心情搞太大壓力啦
格硬黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞