美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
nope

係 到check野果陣就整醒你
我仲記得半夜有個男護士同同事吹水
佢話:公立係咁架啦 要服務去私家啦
又幾有道理....
我個感想都係,係香港千奇唔好有咩頭暈身㷫
要醫就死得
睇到後尾覺得最嘔心係個緊身衫人係tate
老母同個女都比佢食哂
netflix已經sub左好耐cut都懶
bookmarked
兩個刀槍不入,爭做大佬,一山不能藏二虎

homelander同butcher果邊你記得啦
係咁多啦
都係兩集,
啊媽鬧佢果到
真係第一時間諗起precious
都係爽手睇埋先

720p only
what's wrong with people
緊身衣撚唔記得左
可能睇得呢d av情節多,覺得無乜野
最搞笑個老公,同個maid...
what a GILF
老公最尾點都唔記得左
以前有人介紹
[netflix & channel 4] 有無人有睇英劇peep show
https://lih.kg/1054398

套劇都好耐吓, 03年首播, 前排無聊係netflix開嚟睇好快就睇哂9季,
每季得6集, netflix有頭8季, last第9季可以係youtube搵,
故事係講兩個性格迥異嘅同屋主Mark同Jeremy,
Mark係戆直肥毒撚, Jeremy就係無業仆街廢青, 套劇就係圍繞呢兩個人生活,
最過癮係全劇係用POV鏡頭同會有主角內心VO,
可以睇到兩條友有幾表裡不一同佢地啲仆街陰暗面

頭兩季都好正路, Mark專做戆鳩尷尬嘢, Jeremy就比伏自己同人踩,
之後幾季就愈睇愈唔舒服, 一方面有啲情節真係好尷尬, 另一方面係太多嘢有共嗚,
Mark 嘅自卑性格係明知自己條路愈行愈錯都可以唔去解決,
Jeremy 就不斷自甘墮落, 自以為是依賴Mark幫佢執屎,
而最好睇就係全劇兩個主角變得愈嚟愈腐朽, 啲痴線賤格嘢層出不窮
依家咁玩都唔知幾時先去到旅行
記得佢好似有再潛落去搵佢
但fail左
住私家都係訓唔到
期待新女
thanks
同埋S2 promo/trailer maeve都出好少poster又細粒
屌 肯定好少戲份罷睇
陣間開ep3先
ep2條痴線佬好撚仆街打比佢

有1080喎
真係av情節
最尾好似係咪成班人變哂鬼住喺度
同埋諗起S1有kate mara
peep show編劇班底就係succession班底
開黎睇下先原來netflix有
但依家呢個時勢
洗呢d錢,是否不智
我都有d後悔砌左部機
買部mac隨時拎埋走

其實都係呢個位有d over左
佢其他行為我覺得無乜野
最怕分贓唔勻
咁多人,一陣講晒the boys
7 剩係講homelander->stormfront
沉默的羔羊

本身想講E3劇情,原來未睇晒
我係有d好奇,點解...d人好似好toxic咁
嗱,D大人,父母唔洗講啦,
鋪頭啊婆...(雖然都明,可能真係好多人偷野)
姬老師(雖然都明,可能好大壓力)
細路又係,果條ASBO(priest)
wtf's wrong with ppl
痴撚線小鎮
定係文化唔同咋

無人做種呢
有咩
佢依家又好似無咩聲氣咁
之前連英字都唔齊,唔好話中字
NZ劇係冷門啲㗎喇,如果唔係有FotC同Taika彈咗出嚟
我應該識少好多嘢
我都睇左一集
好sad呀佢阿媽一野掉走枝汽水果度
有精神病嘅家人真係身心疲累
仲要返學繼續同d同學嘻嘻哈哈
雙面人生活
呢度開始追唔切post
其實根本就係shameless
痴線老母+仆街老豆
唯一silver lining就係做獨女
唔洗湊幾個細佬妹
生仔真係要考牌

已經睇晒80/100

追po好晒時間
直接最尾果頁睇幾個就算
今日唔知聽日事
有咩想做做左先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞