美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
太多集
有啲又年代久遠
我嘅sitcom入門係two broke girls
max
yes
其實我都唔係識好多sit com
我入門係Brooklyn 99
最近先睇番Community
都諗住睇完Community就睇The Office

Sit com最好笑嘅位係每個主角都有個個性/stereotype
然後就based on呢樣野已經玩到好多集
HBO 有唔少舊comedy 好似都唔差

Bored to Death - Jason Schwartzman + 醉爆肥仔 + Good Place Michael
Enlightened - Laura Dern做癲婆
仲有Veep, McBride系列
不過真係冇咩動力開嚟睇
Dark就係Time travel嘅極致
建議你俾少少耐性睇多幾集
了解吓Dark點探討time travel

另外都睇過套叫travelers
個人認為一般
攝時間可以留意吓
B99我都睇過下最鍾意Captain
啲角色性格設定本身好笑已經成功咗一半
新劇都追唔切
今年最佳Normal people我都未睇
shit...從來無諗過佢會玩多timeline
先入為主覺得lynch應該無咁....cliche?
對比返S2 finale算係cliffhanger
S3都.....算係完左件事啦 或者話,完左個故事
I guess the light's winning.
要睇多次核爆果集
EPIC

跟住依家要花時間睇youtube &reddit 解釋
thanks a bunch

其實有無諗住玩鳩自己睇晒legion佢
新聞都會睇睇
只限我有興趣果d
依家大家係邊度睇/dn
VPN
今月課金hbomax
下月課金hulu
都夠睇有突
sub咗Netflix, hbo go, prime video
hulu會唔會有英文字幕?
中字一定冇啦 英字都冇驚睇得辛苦
hbo有冇中字
男主角係唔係euphroia 同阿肥妹果個?
唔好成日食屎虐待自己

聽你話開左peep show
個男主角好毒啲鏡頭仲飄過succession好多
日光日白既恐怖片
隻碟都好靚

你講我先知

'Succession' Star Brian Cox Says He "Never Felt Anything" After Contracting COVID-19
https://www.hollywoodreporter.com/news/succession-star-brian-cox-says-he-never-felt-anything-contracting-covid-19-1307270

原來logan之前中左肺炎但本身有抗體 完全冇事
係喎你依家講我先醒起
平時睇都係夜晚/室內多
hereditary室內戲都係暗多
呢套咁撚好風景
依家無食,dl得太多野唔知開咩好
睇住Post-Episode Thread先

小小劇透,有集佢比人打劫
hit too close to home
覺唔覺jez把聲好好聽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞