美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
好想有後續
orthodox都可以算數,但呢套黎緊繼續有戲肉
我都覺熱血左好開心
recap唔該哂
呢套雖然呢度冇乜人啱睇
但外國幾好反應又高收視
我唔係有hbo go都唔會追
見得閒想追返po
頂...原來已經miss咗十幾版
都係聽日先
Netflix....Breaking Bad係唔係必睇?
“勁爆女子監獄”評價如何?
仲有咩推薦?
euthanize me
if it doesn't work out

我覺得前面快過後面
其實邊個做都無分別,反正都係仆街黎
藥係公司整,佢自己搵A-train周圍派
嗱,我鳩估,stormfront下面都有班supe-terrorists
可能無人開黎睇....
比套動作片我會睇下
fargo其實都係S2好D
因為係一套戲黎
大佬james把聲咩事
如果係香港播....
but did u watch over the garden wall
呢D我唔知
check咁多做乜,鳩開劇睇先刺激
伏應該50%係
未過檔應該唔會
但依家D人燈緊stormfront會死
膠PO有咩好追
不如睇下netflix猛料
等睇work it 報告
前面每睇完一集都冇乜意慾開下一集
由耶撚佈道大會開始好睇
如果啲藥唔係由homelander派,感覺佢仲未壞到貼地
而家真係能力愈大,個人愈壞
yes
ok
無,你自己揀完再問下意見
Netflix有埋Better call saul 樓主強推
勁爆女子監獄即係orange is the new black
評價幾高
個人推介Mindhunter David Fincher

又俾你估到我會睇work it
我以前幾鍾意Liza koshy,所以點都會睇下
未壞到貼地?!
係咪唔記得左E1E4
能力愈大,黑得愈快
who dat

sabrina carpenter tho
殺人同見死不救係衰,都叫預計到
整超級恐怖分子升級到邪惡
Lovecraft Country: Inside The Episode | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=P4LW5E4gU3c

abbey lee
舊時vines紅人
我係佢拍YouTube嗰陣有睇,好多表情好好笑嘅女仔黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞