美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
係呀士多仔
finale睇Lila切豬同燒書都好心傷
今日就睇lovecraft country

唔辛苦 唔洗用腦睇下靚女搞笑都開心嘅
真係睇唔落我會直接棄再同大家報告返係垃圾
要一星期6套先算official
heisenberg

cooper

早餐+齋啡=生活態度
BCS最老係果個Cartel大哥
大叔變啊伯
兩套都係,演員全部拎得生果金
咪當獵下奇
你睇呢類戲,10有89係
'好想做一次'都會
講男主角本身係人生贏家有錢有女又靚仔
但出咗場意外變半身不遂
所以決定安樂死
Emilia就係做鐘點照顧佢
男主角Sam Claflin超靚仔
Emilia係入面好cute cute好好笑
主軸都係浪漫愛情戲,但安樂死嗰part都會引人思考
不如睇返D經典荷里活
but did you watch 'the nice guys'
月經po
做咩?
真係月經到.........
etc永遠唔會有人post話: the americans觀後感
咁其實同級既the wire都係幾乎0討論
呢D就更加...
the wire可能舊
the americans係brba後同brba一樣level既劇
學上面話齋 淨係識睇netflix
so ...

prison break都係差唔多年份
都係月經
但netflix有...
Trinkets Google咗先知係Deadpool Nega
出S1睇咗一集就棄咗

Warrior Nun同 Cursed又係開咗少少就棄咗
完全唔啱口味

Netflix今年好似套套都係青春劇咁
一係就爆谷一係就低能
幾時先會再出Mindhunter呢類高汁嘢
Netflix睇紀錄片仲好
Peep Show我都睇咗一集
鳩得嚟幾好笑 雖然有啲唔慣個個shot第一身
同估唔到一開又見到Olivia
跳出neighborhood,格局都大左
劇情推進快左好多,可能有d快過頭
後面唔知邊集接住睇以為自己睇少左集

你想知既話,可以用返"果招"
本身對英國皇室都唔係好大興趣
都係睇下兩個女主角
加上果期都有d討論,湊下熱鬧
等出多季再睇下點
呢兩套我好難揀
unbelievable個故仔完整啲
unorthodox可以多2集就好啦
你咪話,開頭有人介紹netflix HK出果期
我有D擔心無咩人睇...
多D人睇美劇都係好事
好過睇D一台獨大
原來係比我陰左
其實我想話,講一兩句
伏定唔伏
以為睇少咗集
睇Succession有時都會有呢個感覺
就係有絕症,先要安樂死
記錄片真係好高質 唔似劇咁多伏咁多膠
之前講啦啦隊嘅cheer勁好睇
而家嘅the business of drugs都係正野
點解我記得S1果陣得我Ship酒吧大哥同lila
S3 Philip演出冇得輸
仲好過Olivia
Charles同Anna係驚喜
最深刻係冧礦石同Wales果集
點都會睇埋落去
仲多過我
trinkets竟然幾好睇 睇預告覺得麻麻哋
應該係短髮女主角唔啱我口味所以skip咗
可以add返入list
never have I ever冇sheshe完全冇興趣
get even個les好靚呀 但好似我之前咁講佢條感情線太少鋪排
其餘3條女顏值低到我不能接受 仲要全部都多人溝
劇情已經唔合理,加埋呢樣更加奇怪
warrior nun我當有sheshe啦 ava同Beatrice啲對望眼神勁明顯
主創都confirm咗Bea係les而且對ava有好感
呢套好多教堂景的確係好靚
劇情發展同啲角色都寫得幾好

點解我記得個爆炸頭有條女
你唔係話唔敢睇stranger things咩
呢套仲

我睇左E1
而家啲人係Netflix都係睇韓劇多
我本身都想講一兩句
tbh又唔係太差,寫寫下high咗停唔到
get even咁我就真係兩句完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞