美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
未睇晒
啱啱睇到發現個亞洲女仔,呢集好啲緊湊啲
可能係hughie唔靚仔睇落又老 搞到我冇咩興趣睇佢嗰part
佢都係大starlight兩年
都係廿幾
唔知點解個樣咁老
同simon pegg似兩兄弟多d
冇家人feel hughie呢個casting真係唔多掂
the 7嗰邊劇情係好睇嘅
係,seven係好睇d
boys負責搞笑

本身呢個角色係照simon pegg個樣畫
但佢依家太老,無得擔正
客串下都好,都做得幾濕鳩下
"you don't have it in you."

wow!thanks for the pep talk,dad.
開左新劇推介下英劇 得5集每集半粒鐘
之前bbc播左 最近hulu先上
好似都有啲遺珠feel幾好睇 見ok高分
睇左兩集都幾鬼dark
https://www.youtube.com/watch?v=dIL6aRDuFX0

有啲teotfw x iktmit味再mix少少sheshe
又有好介紹
marked anyways
啱啱睇完how to sell drugs online fast
咁快又有新野推介
想再細分類?
不過大家都係mini series冇計
如果兩套都好睇既情況下係難比較啲
呢季都痴孖筋 睇睇下又係冇心機睇
又外星人又devil又怪物又serial killer
我懶 ..如果到時睇應該睇中字版算
唔敢郁x2望其他野分散注意想快啲到
有時啲商場條電梯架空左出去又係會覺得離離心+腳軟

不過雖然畏高
但如果話玩跳傘 又唔知點解有啲想試下
我最多都係少少畏高
無野隔住果種
屋企窗口望落去/纜車ok
露台/摩天輪
屌 我都係有啲畏高
朗豪坊條電梯都有d腳軟
呢個真係...上緊去真係唔敢亂郁
另轉頭望心諗:碌落去要碌幾耐先到底
但係搭落去又無乜野
唔敢郁x2望其他野分散注意想快啲到
有時啲商場條電梯架空左出去又係會覺得離離心+腳軟

不過雖然畏高
但如果話玩跳傘 又唔知點解有啲想試下
之前係咁比我已經有既diy一直都拎唔到新野 搞到我條村荒廢左而家先知佢更新左好多野 睇黎係時候再玩番
上年都有啲後生贏左
好似去傾生意
做左一陣人質
返黎之後個人成熟左

我都覺雖然最尾和解左
老左個人好似收左火 但改變唔到佢之前都係仆街

以前啲人教仔女係咪特別惡
細個都覺得老母好痴線
以為會幾搞笑
但睇左兩集都幾沉重
keep住搵啲野睇下
等新劇到
我都係佔7成都係舊diy海邊執同村民俾多數都係重覆
不過自從可以潛水都好左少少
同埋呢排又冇乜野追 出面又危險
反而仲專心左開始整條村整靚左少少有返d成功感

我條村都終於有隻雞喇
呢套都有d興趣
估唔到你開左
一齊睇睇左兩集其實幾sad下
不過一開應該好快會睇哂
我又睇下先
C打冇野睇可以睇Hanna
開咗就唔想停
睇完9-1-1 Lone Star
今次講Texas
幾好睇
in my skin個編劇黎緊係KE S4其中一個writer之一
hanna s1出果陣睇過一兩集
但覺得一般般所以停左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞