美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
近期新劇 but英劇,the deceived
stormfront x maeve please

有冇得簡介下講咩
isn't dat a little far-fetched
完全睇唔出有咩理由要郁佢
as long as she's in the 7
你話過檔....今季咁多野同時進行緊
邊得閒搞呢d野
得四集一講可以劇透哂
見有paul mescal想睇下
grandparents已經走晒
搞佢地身後事果陣都有諗過呢D
我諗法都係一樣
我唔知你有咩計畫,但我想,
如果可以,最好5-10年內
你睇返幾條trailers,homelander d表情
係有少少不滿佢
但我唔想佢剩係做一季
Breaking Bad觀後感
https://lih.kg/2155419

係,果個scene無可能唔記得

好多loose ends,唯有靠自己想像
有個位...你記唔記得major briggs 之前同Bobby係RR傾計
話覺得bobby會出人頭地...跟住佢依家變左條屍
bobby由古惑仔變做成熟穩重既男人...但佢永遠都唔會知...

外國fans真心痴線,又有人話發現最尾間屋個女人真係屋主黎
psychological thriller?類似skeleton key,the invisible guest?
又無話好鍾意睇呢類
通常呢d慢慢鋪去到後面唔pay off 就柒
有套netflix唔知上左未
unfriended:dark web
唔係原創,唔洗驚
呢套恐怖在,入面D野係現實真係實行到
岩岩係youtube重溫左D
見到E1有全集,唔小心睇晒....
見到班細路係出面唔敢行出去
踢屎忽
9季睇晒我覺得無跌,質素差唔多
我覺得呢D好睇個人,自己覺得唔對路就棄啦
comedy我年中都棄唔少,like
friends s8
2 broke girls s4
brookyln 99 s4
the office s8
modern family s8
no idea
剩係睇邊個做主角
故事講乜都無睇,到時先算
月經po
做咩?
唔洗死就好
如果係C打咁講同stromfront sheshe仲正
Fans自費買billboard

可以有咩計劃
岩岩先同homelander散左,又同另一個homelander一齊
bucket list
有得安樂死就最好
我都唔想佢好似幾痴線
homelander擺明同佢唔啱
bobby老左幾型
幾鐘意佢結果都係冇同shelly一齊
好似係客串
間屋平時唔知會唔會有人成日經過影相好似brba果間咁

Notice the owners of the house were named Tremond and Chalfont, both names of the spirit woman Laura served meals on wheels to. Also, the diner where Laura works is named 'Judy'
https://twinpeaks.fandom.com/wiki/Mrs._Tremond
都唔一定 總之恐怖/驚悚都幾鐘意睇
skeleton key好耐之前聽過 但真係未睇過

呢套一google見到好似有d爛片feel
正喎 我睇wiki見到9季jesse armstrong都有份寫劇本
即刻有啲信心
comedy真係好少睇 你講呢d我都冇睇咁滯
笑點比較奄尖啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞