美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
依家大家係邊度睇/dn
sub咗Netflix, hbo go, prime video

thisav畫質點睇......
開始覺得真係唔會

同埋會試過深夜訓唔著諗起屋企人有一日會死
當然冇
或者試下112263 / Outlander
雨傘s2好有112263 feel
電話睇可接受
其實sub咗嘅app畫質都唔係好好多
只係冇廣告字幕同唔會pop ad
睇太多膠劇傷身
個poster佢得咁細粒
一定係路人level
做定心理準備如果佢死左 咁套劇冇乜女咋喎
fargo s1/2直頭係神枱級
我都鐘意S2多啲 咁多個角色條線都可以mix得咁靚
不過S1都好好睇
十萬伏特燈力

我會諗埋佢哋死咗要點樣處理身後事
starlight同亞洲妹 兩個我都麻麻
新嗰個stromfront似一季貨仔
真係冇諗過見到young laura覺得好爆
第一次睇個finale覺得直頭係惡夢end
cooper心慌住問what year is this 我覺得好似bad end佢輸左
雖然好有lynch style個finale好正
但都忍唔住想有S4

我都慢慢重睇緊 去到EP7wild ride
淨係reddit post都有排睇我好少睇youtube
legion S1其實我覺得好好睇
但S2睇左幾集就冇左動力 可能S2太虛
best woman in business
笑到仆街呢集
估唔到你未睇呢套以為實睇左
講起邪教戲 有冇睇過一套叫kill list
twin peaks個reddit啲post整理得好整齊

淨係睇左ep1
成日撞到班細路最尾笑左
mark比人打劫?
要睇多幾集先評論到把聲
不過一開頭睇覺得佢地有啲傻佬feel
特別係mark

酒吧段speech我覺得係全劇寫得最好
仲正過priest講love嗰段
好彩
如果佢唔係有抗體
分分鐘釘蓋 咁大年紀
嘩想像下佢中左招之後有咩事
套劇就玩完
唔敢諗
N記新劇teenage Bounty hunters已上架
好重膠味 勁想睇
等肥xx絲睇完分享
btw 我追完Warrior nun 返黎 正式加入 Beatrice x Ava 粉絲團

Netflix快撚d續warrior nun!!
我要睇Beatrice慢慢打開心窗接受佢對ava嘅感覺

teenage bounty hunters已經睇咗第一集少少
真係幾on9無厘頭 睇多啲再講
電話
至少要整返個10.5' pad
先夠爽,瞓係床棟高枕頭睇
13' mac 都OK,但太撚貴

netflix 得喎,1080P已經好靚
4K我唔知,其他APP都唔知
會唔會mon 或者網速問題呢
queen maeve會死呢個theory到底係點傳出黎....
條屍消失果part,睇到起雞皮...
其實我本身真係覺得Bad end
你睇最尾果下尖叫,姐係judy又搵上門...
我係睇你果個解釋先有唔同睇法
跟住我有睇返個AMA,佢話time travel
只有1個角色做過,同埋只係做過1次
但又要諗,用左之後都搞唔掂judy,咁要點解決呢
有幾多個平行世界呢...
呢D真係...愈諗愈多問題

翻兜咁撚好玩
dick out for ep8

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞