美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
I suggest that you read "Love Movies" at your convenience.
見到jordan peele掛名驚係伏
好彩主力個編劇有料到
最尾仲唔信個仔做得出呢啲野
想衝架車落山
但佢同poppy未有交集之前已經成日偷望佢
可能暗戀左一排
嗌訓導主任
最多咪50mins左右
唔洗扮清高
我就唔信你唔睇長劇明明不嬲都有睇開
淨係睇30mins唔洗學人睇劇啦
諗起euphoria出果陣
見到drake個名成班人接龍派膠
跟住你彈出黎話只係做producer
我都唔信佢會炒車....
你緊係無見識過d大隻講
愈廢既人吹得愈勁
咁2選1緊係揀短果套
如果套劇冇S2 ........
但audrey同cooper幾有火花
audrey又鐘意佢
S2有個位好似鋪audrey有興趣做fbi agent
但之後冇再講落去
老母好慘
見佢係咁叫佢飲酒已經不安
之前都係一時衝動先話唔理佢
佢都知老母平時講呢d說話唔係有心
一聽到佢出事緊係驚
drake又唔同既 唔關編劇事
但平時有親jordan peele個名我都覺得.. ...
今次lovecraft country打破魔咒期待下個禮拜一
唔衝落山都驚撞死佢
新劇 又唔係一起步已經有前幾季要追返果啲
我覺得如果兩套都係未睇過 又係全新劇
咁60mins同短劇都冇分別
只會揀高質果套
咁就睇下反應先
同埋睇緊果D劇至少埋左季尾先開新
人地有得用果D咩防狼噴霧,電槍(如果你唔夠佢打)
only the best treatment for dad
係香港咁on9唔比用呢d
低級幽默?
我從來唔睇果類片
係obama果條囉,但唔覺好笑
(求救)有無人自細比父母精神虐待?
https://lih.kg/2146925

我很理性地和他說這番話,可能與他期望的崩潰反應不同,他於是變得很激動。說著說著,他說即使他下半世要坐監,我也要一世坐輪椅。是威脅要傷害我嗎?這招對我沒有用,一個連死都不怕的人,恨不得對方成全自己。

無咩所謂我依家就咁睇S3佢都唔係用返之前D野
係....完全唔同既野
琴日一口氣睇左5集,完全唔知做乜鳩
都係忍唔住睇左幾條片睇下咩事
大概分到邊條線係做咩,同埋套劇可能想表達d咩
我係心諗:唔理得劇唔劇透,如果睇極都唔明,真係玩死自己
咁你會點?
unsub hulu?
但認真,真係有D擔心
睇imdb,演員ig都無咩反應
危危地.....
呢排睇緊how to get away with murder season 1
好正 勁好睇
半個世紀冇入黎..C字頭仲係咪度
呢套野季季都差唔多
睇到S3就棄左了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞