美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike

張poster

Ratched | Official Trailer | Netflix
September 18
https://www.youtube.com/watch?v=ZU9ZtlkSnnE
真係好痴線 猖狂到所以我覺得好深刻
學生妹電話都搶真係折墮以前啲mk仔
好慘 ...咁轟烈
事後應該驗下傷丫嘛
印象中好似係個waiter搶軚架車先會衝落河
我又係最留意呢個位
直射心口都無事

有少少擔心個節奏
好似好多內容撈埋一齊咁
同埋佢之前放出黎果3分鐘都有d
原來係netflix,上次無留意
靠晒你啦肥XX
唔識游水
果套戲幾好睇
依家都有,可能細個無咩做出街多->見得多呢D人
依家少留意呢D
之前咪好似有段片,話咩大家姐牛丸
大西北又話斬人斬到去屯公....

係真係痴線,正常呢D睇d強國片段先有
咩atm撳錢,後面拎舊磚扑頭,搶完即上電單車走
有留意過呢套呢套啱啱出果陣睇過少少
但可能冷門冇人整中字

我已經覺得wwdits劇超越左套戲
伏黎s1反應都唔算好
出完s2轉哂人收埋皮

killing原來明珠播過真係唔知

其實無concussion應該無咩所謂
又唔覺入面有咩唔舒服,係出面傷口痛
入院無咩用,我試過跌斷手,骨折
咪又係比止痛藥你食(無咩用)
同埋打石膏,其實唔打好過打啦,
定住果個姿勢好唔舒服
搵條帶吊住仲好,入到去就係睇戲睇劇同瞓
我不如係屋企瞓,佢地夜晚關燈唔會關晒
骨科...又有D啊伯半夜係到慘叫
(救命啊...好痛啊..啊..啊...啊)
聽到咁淒涼...我都瞓唔到覺
有隻鹿定乜鳩衝出黎
黑心D講,撞死隻鹿hit and run 好過
呢套同bucket list一樣 ,都係60-70分左右only
唔算好鍾意 係覺得風景靚
比較鍾意有套叫朝聖之路
同埋神級 into the wild
reese witherspoon行山果套都OK

咁你跌左落海點算
之前有人提過
話明珠個名叫獨行殺姬
獨行殺姬係killing eve
淨係睇過into the wild
所以好少玩水
結論係waiter有份累死自己
扑頭可大可少 唔知自己有冇事
記唔記得之前新聞 大快活個呀嬸比人扑頭打完劫
繼續返工冇幾耐就死左

入醫院訓唔到我都覺明明入去療傷休養
但喺醫院休息仲慘過喺屋企十倍
個環境又嘈 又多人行黎行去 定時又有人黎搞你量血壓
老花
之前睇呢d鼓勵下自己去旅行
有套eat,pray,love..都幾無聊下
本身佢個心口好似爛左
係咪叫homelander射佢兩野幫個傷口埋口

其實唔係幾記得上季講到邊
總之

係咪記得呢幾樣就得
但係好似無救佢,顧住自己游返上岸
開左in the skin喇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞