美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
等咗好耐
你成日叫人唔好追po
搞到我少左好多動力po news / trailer
因為po完都冇人睇
第1頁已經po左the boys renew s3
早兩頁先有人當新野講
好膠咩呢度
好多野我都係認真講同討論
都係果句
唔通狗屎垃圾都放入口咩
未睇過
bookmarked, thanks
上個月已經係lili ig見到
佢地公司咪有個計畫
要佢地入軍隊
所以咪話,邊個做既都一樣
都係想要同一樣野
我地個標準應該有d唔同
e1果下已經係邪惡既定義
係喎,#6真係有
不過早幾頁就唔知啦
因為無追到
哈哈哈哈哈哈
追po咪姐係old news
最尾果頁先係up-to-date
膠果D好多係我貢獻
所有pro-trump,racist,sexist言論都係
2019-2020出既劇仲有好多未追返
個list愈黎愈長
超過一半係
動作片

成套wicker man+midsommar咁
仲要真utopia班底
淨係trailer已經feel到拍得好靚
https://www.youtube.com/watch?v=T43V6z9wYyE

fargo唔洗問緊係s1/s2
但新一季點都會有期待
終於睇完in my skin
好想有s2
可以慢慢追返po啦
1套睇幾日

懶bt所以係線上睇
點知睇開個網冇結局嗰集
等咗2日先搵到另一個網有得睇
中間去咗睇get even同the boys
咁依家the boys有咩感想
係咪覺得比樓豬昆撚左
全季sheshe就係咀果一下

嘩 咁講野
分分鐘maeve s2死q埋咁少promo
未過檔應該唔會
但依家D人燈緊stormfront會死
你成日叫人唔好追po
搞到我少左好多動力po news / trailer
因為po完都冇人睇
第1頁已經po左the boys renew s3
早兩頁先有人當新野講
係喎,#6真係有
不過早幾頁就唔知啦
因為無追到
哈哈哈哈哈哈
追po咪姐係old news
最尾果頁先係up-to-date

一打唔洗找
既然係咁 以後乜撚都廢事po

要睇返d bromance先得

其實midsommar一早下載左
之前恐怖片有人討論
有人話伏,好人話唔伏
都唔知咩料
跳住睇左幾個畫面
真係好靚,唔知劇情點呢
好似兩個半鐘喎
應該係除左我之外
好多人有睇既
好似前幾個PO
有人話好鍾意睇
我之前又話#1係金剛棒
但其實好多人跟住睇
咁易比我煽動到
我都是好認真
從來唔會9up
queen maeve個角色可以慢慢build up
雖然佢嘅能力都唔算好勁咁 唔識飛基本上已經輸一半
但我唔信佢淨係大配角
不過可能等多1,2季先到佢發圍
HBOgo幾正,呢排睇咗4季Curb Your Enthusiasm, 好撚好笑
尷尬界sitcom 最標青係呢套,睇Larry David點set幾個氹比自己踩,跟住再睇佢踩落邊個氹玩殘自己都幾過癮
Fargo係2020 so far最期待嘅劇
呢個gif
好掛住V& jodie

吊頸嗰part好有共鳴
我都成日幻想打開門係咪會見到屋企人死咗
下星期一
hbo go唯一唔好就係個app垃鬼圾
畫面又低清
sitcom呢排係prime睇緊the office
用黎送飯啱晒
冇睇過fargo
9月尾出仲有時間可以睇返
off topic下姐 都唔算膠
我地不嬲好認真討論
根本你就係鐘意睇鳩劇
hbogo個app同nowe一樣係垃圾,
用firetv裝咗個app係電視睇,開幾次個app就收皮,
無襟佢live tv介面背景都會播住啲聲,個control又係壞

The Office幾年前已補完,Michael做老細個幾季
最鍾意睇Creed做痴線嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞