美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
Youtube D 專家係咁屌.我緊係縮一縮先
唔係盲屌喎,係真係有point
睇恐怖片好怕悶,最好係事先知一定高質+好睇先會入場

no
係mark,仲有比人"強姦"
佢地係有d鳩鳩地,但又未去到真係傻
係1個毒撚格pushover,另1個...真係廢人黎

其實細路...呢樣野我都想講
你睇英劇通常見D細路...都好惡劣下
點解佢地出產咁多ASBO,點樣教出黎....
姐係in my skin果件咁既priest,就係呢D
係,香港都有童黨果D(睇呢排新聞)
但真係無得比
唔怕講多少少,Mark果集(唔記得邊集)就係
比兩個細路打劫(十幾歲果d)
好慘,但又好撚好笑
原來一粒鐘一集
都係hold住先
琴晚發現netflix有得1.5倍速睇
睇開劇既人有福了
Eight New Blumhouse Horror Films Coming to Amazon
https://variety.com/2020/film/news/blumhouse-movies-amazon-1234733954/
The first four films will premiere in October, with the rest of the slate being unveiled in 2021.
用電話多數係返工睇
都好大機會係部機個mon廢 部pixel 2xl原來差唔多用咗3年
係屋企用電視睇最爽
係我亂噏
無睇過漫畫無睇過theory純鳩估
其實係講緊電腦mon
電話唔關事,你個餡同我部V30 幾乎一樣
OLED MON好過大多數電腦MON 添

無電視
我都無,我純粹係諗唔到有邊個想郁佢
一開見50分鐘即刻嚇一嚇
係Tumblr睇到少少劇透
尾段會有sheshe
我睇1集試試先
homelander?
佢威脅過Queen maeve唔可以鍾意其他人
而且佢哋幫耶撚宣傳,應該唔可以sheshe?
112263其實開頭覺得幾得詫
同埋個ending真係喊左
中段唔係好記得咩事
諗諗下覺得可能自己死先
呸呸呸
same冇女睇得上眼
都係睇homelander多
stormfront唔通會死
喺家姐公司果part特別好笑通常同claire一齊都好好笑
S1同佢去silent retreat果集又係
agger
見到time travel即刻感動左
同埋事前出發之前呢度

judy係咁阻止人救laura (印象中judy好似上左佢老母身)
就算time travel救完都要塞佢去另一個世界
最尾果下尖叫好似係laura記得返所有野
醒左 所以成個世界熄燈
judy係咪又捉走佢就唔知
cooper咁多年都冇放棄好想睇佢成功
想喺戲院睇ep8

btw之前twitter見到 原來lynch真人以前條女就叫judy
笑撚死he named the genesis of all evil in the world after her
https://twitter.com/refocusedmedia/status/1284723296647471108
我覺得幾好睇未至於係伏

kill list個氣氛幾好
另外有套叫invitation 好slow burn但我都覺得幾正
netflix有得睇

仲有咩horror/thriller推介好鐘意睇呢類
暫時鐘意睇mark多啲好多現實尷尬位好好笑
想問下9季係咪都冇乜點跌watt
定係由邊季開始跌
一口氣睇左幾集 如果keep到質素我覺得掘到寶
雖然好耐之前已經聽過呢套野 但太舊冇開黎睇
睇過succession就覺得呢個creator啲笑料啱口味

童黨通常最冇人性乜都做得出
以前追ask reddit成日有post講啲真心真事痴線慘案
有幾個深刻都係童黨
班底未聽過
homelander同佢係咪曾經一齊過
係呀 homelander有講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞