美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
睇完套戲電影級 又saoirse又cate
返唔到轉頭睇劇即刻變downgrade版
總之老豆唔係正常人
要消化下先再睇下一集
堅強女照顧精神病老母hit中晒我
最近開始睇Girls
又幾好睇女主肥得嚟其實算靚女
雖然Marnie Jessa 靚好多

仲有未做一線嘅Adam Driver傻仔樣
記一世
細個唔一定打
有時間接攻擊仲陰毒 ..當場整爛你最鐘意嘅其中一隻公仔
冇野睇可以考慮下
又唔會downgrade嘅 劇入面每個角色都豐富好多,睇睇下就會拋開戲嘅印象
劇嘅老豆型超級多 Joel Kinnaman
最正係2季劇都做到戲嗰種緊湊嘅追趕同fighting scene
最hurt嘅都係情感攻擊
我都唔記得個deal係傾咩 好似搵資金定咩
之後roman執返條命返到黎好似話對家都係靠唔住定點
食雞笑死
blood sacrifice大家狗咬狗又係好撚好笑
個個開頭想叫gerri去死
之後roman保gerri叫shiv同tom一齊死
跟住greg罕有地攻擊roman
就係sad先要睇返D開心野中和下
你笑點都幾高喎
今晚要屌屌佢
過山車 跳樓機好chok
海盜船我都頂唔緊

但跳傘上好似自由啲
飛落黎個感覺好正咁
不過唯一係要比個人攬住一齊跳
HBO原來有套咁既野
is it modern 'sex and the city'?
好少打,但係聽果d難聽說話真係會好介懷
特別係果d,係背後講,以為你聽唔到
但其實聽到晒
唔知你有無試過比人打劫....
我試過,搶左銀包電話,
硬物打到頭破血流....
但呢單野無咩陰影
係有時同人嘈交(咩人都好)
都會記一陣,心理上,係嚴重好多
我記得係去土耳其
間酒店比人劫持
跟住捉左入房傾數
就係chok果下,離心有D怯

you can do it alone,but,chances are,you can only do it once.
好似著厚背心,兩個人都有少少距離
呢套嗰陣時有追,但睇極都唔明點解有咁多人讚
入面除咗Adam Driver冇一個角色討好
想睇adam driver
講多d?
英文屎丫嘛
S6係我難得睇哂全季覺得算幾好睇
後尾勁好笑
https://www.qcodemedia.com/borrasca
聽到剩返3集
你搵到中文睇都得
但記得
must read comments!
好似一開始係reality show,做做下發展成另一樣野
印象中最好係s2
最鍾意係s3
最on9係s8
快啲跟呀嫲走
agger要消化下睇完一集好似經歷左堆野咁 未睇ep3
次次女主見完呀媽都好hurt
我都覺得佢算好堅強

睇完呢套覺得iktmit thomas平時講野好nice
你如果鐘意睇佢可以開apple套for all mankind
佢好似係男主

不過講完難聽說話都可以叫冇隔夜仇
追開果啲劇全部都好少係笑劇
WWDITS / succession果隻笑啱我
睇咗幾集咋
Adam Driver又變態又仆街
不過好大隻
同埋已經講少少metoo同職場啲虛偽
全部角色都係唔討好
勁寫實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞