美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
伏味濃嘅私了小隊(get even)的確係伏
唔洗晒時間睇
你有netflix既話
係唔存在'無野睇'呢個問題
1套睇幾日
召喚成功
但我都係想睇落去
點伏法
雖然伏我都係睇晒
伏在佢係英劇但好有Netflix味
劇情兒戲唔合理,經常過份簡單化事情
4個主角得一個靚,但其他3個都好多人溝
靚女嗰個條sheshe線又冇乜鋪排,後期突然就錫咗
相比之下Warrior Nun高質好多

懶bt所以係線上睇
點知睇開個網冇結局嗰集
等咗2日先搵到另一個網有得睇
中間去咗睇get even同the boys

等睇bounty hunter
咁依家the boys有咩感想
係咪覺得比樓豬昆撚左
全季sheshe就係咀果一下
如果附近鄰居惹到走入黎都有機
check下張床同床褥
祝你成功呢兩晚冇事係好開始
如果長期係咁應該會癲到換過哂啲傢俬 清空間屋

係 我都有聽過去旅行
多數酒店房用地毯都會覺得有d毛管動
唔會住太cheap既酒店
冇昆到 我睇前已經知sheshe係得嗰下
後半part好睇過前半,節奏正常返
估唔到超級恐怖分子係homelander整出黎
一路以為係間公司做
the third day睇落咁正都觀望
po完trailer竟然冇人有反應
fargo又係必睇

amazon套utopia好似聽聞都係9月
呢套好似係comedy?
報告返 終於睇完dark s3
evil cooper
所以其實覺得S3好睇過S1S2好多
就算睇過幾多劇
呢個s3真係like nothing else on television
終於join左Netflix
一齊等星期一
去到9月開始每個禮拜都有幾套
以為你睇完潛左
有netflix但都懶得開黎睇
伏味濃嘅私了小隊(get even)的確係伏
唔洗晒時間睇
召喚成功
但我都係想睇落去
點伏法
雖然伏我都係睇晒
伏在佢係英劇但好有Netflix味
劇情兒戲唔合理,經常過份簡單化事情
4個主角得一個靚,但其他3個都好多人溝
靚女嗰個條sheshe線又冇乜鋪排,後期突然就錫咗
相比之下Warrior Nun高質好多

等睇bounty hunter

呢套我check黎緊有咩睇都見到
原來係oitnb/glow班底
星期5就播但完全未有review睇係咪伏到review都廢事提早放
終於睇完in my skin
好想有s2
可以慢慢追返po啦
1套睇幾日

懶bt所以係線上睇
點知睇開個網冇結局嗰集
等咗2日先搵到另一個網有得睇
中間去咗睇get even同the boys
咁依家the boys有咩感想
係咪覺得比樓豬昆撚左
全季sheshe就係咀果一下

嘩 咁講野
分分鐘maeve s2死q埋咁少promo
你唔講返我都完全唔記得有呢d劇情
係一路都未睇完
個ending搞到人勁想睇埋落去
最尾呢集突然正能量咗好多
不過又唔會好突兀,同真實生活一樣有好有壞起起伏伏
仲有starlight幫咗hughie手
butcher個老婆原來未死,仲生個homelander個仔出黎,睇落讀緊小學
記得呢啲應該就唔多
仲有parry mason唔記得講
睇晒成個S1感覺都係好普通 後半段都冇話好睇咗
冇咗sister Alice呢個角色係唔影響劇情嘅
淨係靠Tatiana個人魅力頂住
一季淨係做一單案真係太慢啦
下季如果幾單案一齊做會好睇好多
係意外地呢套好多平權議題 有黑警,黑人,女權,同性戀 處理得算幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞