美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
果集好正
行返去沖涼 跳舞
第朝訓醒 想係發夢但真係發生過
套野都幾heavy吓
諗住慢慢睇消化吓
睇頭同尾果幾頁
中間全部飛
睇怕都係咁starlight有得痴the boys應該都ok多戲份
但 ...麻麻地想睇班boys
我頭先睇埋ep4 爭ep5未睇
omg ep3 ep4睇完跌落谷底

8.x gb果個ok呀, dl左粒幾鐘就dl完

grandma’s in denial

老豆........
有請Adam driver:everyday I wake up and I hope you are dead!

我見到,4 seeders....
遲d慢慢dl返收藏下
唔肯打compound V邊夠做
平時超人果d唔殺人係因為佢係好人
Seven呢d一隻手指捽死你
果d‘一人一個xxxxxx’先好追
又唔算既
都司空見慣架啦
食早餐個虛心樣
佢返落去好似係搵自己個銀包...
但唔算好多戲份
佢生仔呀嘛但黎緊FX應該有套劇休佢做女主角
原本話今年播
緊身衣撚唔記得左
可能睇得呢d av情節多,覺得無乜野
最搞笑個老公,同個maid...
what a GILF
老公最尾點都唔記得左
真係av情節
最尾好似係咪成班人變哂鬼住喺度
同埋諗起S1有kate mara
有咩
佢依家又好似無咩聲氣咁
但唔算好多戲份
佢生仔呀嘛但黎緊FX應該有套劇佢做女主角
原本話今年播
講起英字我諗我果陣停左冇睇應該係因為連英字都冇
一牽涉到父母嘅悲慘故事就
跟手又保護返個女隔一排又屌到佢飛起
最sad真係扮冇事 冇人同佢分擔到
佢亦都唔會同其他人提起
拿拿臨睇埋個finale
感動咗鐘意埋佢果兩個fd
咁樣完法冇理由冇S2掛

繼number one boy之後
介紹返
best girl
睇左兩集 其實都幾dark下
Beth自小就開始講大話美化自己 慢慢變左連同fd一齊都要講大話呃佢哋 冇人傾訴下真係幾大壓力下 一個痴線一個醉酒佬
佢寫嗰幾句poem真係幾到肉下 writer有功力
rooney 又係
父母真係...唔好彩就最大豬隊友
學下美國年輕人
hitchhike and gtfo of town
幾鍾意佢個性格
2meirl4meirl material
rooney又係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞