美劇集中討論區(43) Lovecraft Country | The Boys S2 | The Third Day

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
呢套果陣呢到都有討論
都幾toxic下
又話主角樣衰又話臭雞
話跟有錢仔走飛左自己條仔
咁點解唔講下佢條仔自我中心呢
點解唔可以揀個真心對自己好既人呢
都唔知D人點睇戲

果陣有人示威話要cancel套戲...
you guessed it!
就係耶撚
係?!
得閒上tumblr搵下先
咁驚
jump scary定點
而家變左月經
wtf
耶撚真係痴鳩線
呢套我無咩野
佢唔係果D,時間一下跳幾個月/幾年果D
normal people
無睇開唔知咩質素
可能OK呢
但我都係唔會睇,有偏見
寫完一大輪,好似介紹人睇咁
跟住:不過我唔推介
唔係
唔知trailer有無講
廢事劇透
你試下
我覺得無乜野

幾好睇,幾intense
Trinkets 預告係麻麻地, 我估係女主角既女毒撚造型累事, 而且女主角係負責sheshe線, 仲有另外兩位女主, 一位代表有錢人金童玉女,但個男仔係渣男, 佔有慾強, 一位對愛情唔信任, 只停留sex關係, 三個同校但互不相干的女仔, 因為參加小偷互助會而成為祕密好友

Never have i ever 係有sheshe線, 就係女主角好朋友Fabiola, 不過劇情集中佢點樣同家人朋友come out 而不是戀愛線, 再重申我真係好鐘意Lonely Ben

Get even 第一次出場, Amber在床上幫Olivia化妝已經sheshe到爆, 一直劇情有暗示Amber係鍾意Olivia (想control olivia, 知道olivia扮有錢女但唔踢爆, 仲不斷買衫俾佢著, 保護佢), 最感動係Olivia主動錫完Amber之後話"I am not ready for this", 但bossy慣既Amber答佢 : I am Ready "

Warrior nun 真係confirm左bea 係les ? Ava俾我感覺係癱左一世人 , 有人聊下佢, 佢就樣樣都試下, 其實Mary同前教主係咪一對?

Teenage bounty Hunter ...blair同miles條線我覺得麻麻, s2可以write off呢個角色, sterling同april好明顯係真愛 , luke係陪跑多
Mindhunter仲有排等, 劇組已經放生三位主角的合約
netflix多青春劇原因會唔會因為新演員平d呀, 我睇netflix都係消磨時間, 想笑下relax下, 所以少睇好serious既片
反高潮
Beatrice is clearly gay
https://twitter.com/lgbtsagelyn/status/1280729310601441282?s=19
佢仲有講Bea對ava係有感覺,如果有下季一定會寫佢兩個嘅發展,不過我搵唔返段片

get even呢啲小細節我有睇到,但都係覺得唔夠多 同埋套劇真係唔掂

add埋never have I ever先
新演員平都好大機會
是旦一套爆起咗Netflix又fat fat
https://youtu.be/Ut4pgRu5gHU

Roy家族d人真係好mean
成日mark做親啲柒野下一秒都會見到sophie
Have you watched Lovecraft Country? It's phenomenal!

https://twitter.com/BonerWizard/status/1194046139932168192

the crown啲casting真係三代都咁屈
依家搞到好想快d睇S5 S6
似似哋
meanest一定係Logan
睇得咁快
今晚睇
佢係咪跟佢老豆學
Yes
全部都係老豆教出黎
背負住大家期望
但你又睇得幾快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞