[高質文]實戰籃球鞋,你問我答 #3 - 連登鞋評師

1001 回覆
8 Like 18 Dislike
請教下咩係塗碼?

大部份既鞋有qr code可以check真偽,因為國產依家都嚴打假貨。
塗碼即係將對鞋同鞋盒既qr code整到scan唔到。
鞋公司會有建議零售價,唔俾其他人太平咁賣,所以呢啲平賣既細舖為左唔比人track到就咁樣做。
以上係我透過淘寶所得,可能有誤
至於佢啲貨來源…
唔該巴打解答
pg3 / harden 3 / KD13都可以
無明顯outrigger,防側翻差。react緩震會衰減,之前對HD17都係咁。
正嘢
Kyrie 6 防側翻好D
193 88kg 會打low post 同外線射波剷籃 有無咩鞋推薦
我jordan死忠
不過問過朋友
門市冇晒
kT5 low
你咁重就要還D 緩震好D 既鞋,KD12(XDR) / KD13
176 71kg 剷籃,射波 都要,巴打推介咩鞋,而加著緊kobe4 protein
要腳踝保護,同保暖就揀kt5高筒。
想要保護但唔要暖就揀kt5高筒無m巾版。
Protro 先岩
多謝師兄都係選擇翻kd好了
kd13 東涌outlet有 $1039 兩件6折。
高端: Gelburst 24 / AJ34(室內)
性價比 : Don issue 1 / KT5 low / GH1

KT5 lowKT5 low#yupKT5 low
樓主有冇研究開kobe啲鞋kobe啲鞋款好獨特

nike adidas 除咗球星正代嘅series 支線嘅鞋又有冇推薦?

Kybrid S2
今日行街見到
4代底盤5代樹葉6代後㬹
其實ok靚
don issue 2出咗
kobe 正代全部都有研究,支線就少D.
你想試D nike adidas 冷門嘢,唔知你身形和打法,冷門鞋有

Nike : Heritage N7 / Jumpman Quick 23 / Jumpman Team 2
Adidas : BYW X2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞