[高質文]實戰籃球鞋,你問我答 #3 - 連登鞋評師

1001 回覆
8 Like 18 Dislike
保護性好D就要Asics Nova Surge
呢樣你要去門店試先知。
aj10有人話可以實戰,但我覺得個full length air應該唔夠lebron7-9好。大家點睇?
想等lebron 8 miami色入手
都係冇分別, 都係大陸人賣假嘢
其實係咪有人真係夠膽喺大陸網買真鞋, 特別而家封咗關冇仇報, 香港寄鞋上大陸又特別貴成百幾蚊。stock x中咗伏都可以叫佢畀return label
呢對感覺幾好, 我著開nike, 請問碼數會唔會比nike要預大/預細一個碼?
跟Nike US碼就ok
係咪普通nb 門店就有? 定要去某幾間有賣運動野嘅nb
Yoho 有
啱啱睇左metarise 幾靚陣間試下先
其實new balance p550香港係咪冇得買
雖然係籃球既出街鞋
追番之前d post,闊腳 BYW X2係咪會比nova surge好?兩者保護性都差唔多?
想知有冇人會打完室內場著住對aj走?對個損耗程度問題大唔大?
Lebron 8一定好過aj10
34行街有機會比硬物中鞋底圓圈位爆氣墊
33就前掌氣墊位係鞋底突起左個位損耗極大
32,35未有特別
aj10-14就無所謂
想問而家harden3 仲有冇邊度有機會買到
見到大家都推介我都想買返對實戰下
係,BYW X2 前掌較闊,Nova Surge驚你會夾腳
保護性Nova Surge較好
1. 腳踝包裹
2. 鞋面支撐
都比BYW X2好。
BYW X2 係個Outrigger 做得幾好
旺角波鞋街有
Agree
點睇Under Armour HOVR Havoc 3 ?
點睇reebok question mid??
樓上有講過好多次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞