collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
遲到返工 可以變準時打卡
應該無人識
返過cp pt 兩年
細鋪 好好玩 大鋪人多就口雜嫁啦

細鋪先多事非,大鋪就小圈子
原來我返個間鋪咁天堂 其他咁地獄

邊間啊
我fd返左差唔多成年 做mk moko 果間 果時我搵緊工佢仲叫我去做又冇乜聽過佢講閪野 仲同d同事好fd可能真係人夾人

btw 做緊某名店pt 唔洗sell唔洗serve客淨係負責摺衫執鋪面執貨跑貨(冇人催) 鋪頭d sales都好好人會教你做野 叫你幫手果時唔該前唔該後 見你唔識做就主動教你仲叫你比心機 $55 per hour
屌 今日in左
準備返Niko and

niko and係hea既,特別係mm

吓咪玩啦 狗也不屌
我fd返左差唔多成年 做mk moko 果間 果時我搵緊工佢仲叫我去做又冇乜聽過佢講閪野 仲同d同事好fd可能真係人夾人

btw 做緊某名店pt 唔洗sell唔洗serve客淨係負責摺衫執鋪面執貨跑貨(冇人催) 鋪頭d sales都好好人會教你做野 叫你幫手果時唔該前唔該後 見你唔識做就主動教你仲叫你比心機 $55 per hour

求介紹
做呢啲19 part time,畀得個四十幾蚊要記呢樣記個樣,仲要幫班full time頂,不如去做展覽炒散好過啦

求介紹

係炒散gp搵 你試下上網搵下有冇
打keywords 名店長期pt
好多名店都要呢d打雜
有冇人返過Baleno ?
做過半年 澳資pt sales
office工正好多 起碼寫落cv都可以吹幾句
68 仲西啊 伏撚到hihi

做緊
啲senior扮大佬真係好煩

More 今日去second in
其實覺得冇其他人講得咁誇張 辛苦一定唔會辛苦得過Uniqlo 返工遲到都係打個電話 可能我個間啲人幾好

做緊

見個朋友做得好似幾開心喎
成日都一班人去玩又有camp去
我做過,返左幾個月頂唔緊

做緊

想知點樣可以埋堆 份人唔係好識講嘢 一唔笑又好似西緊面咁 驚啲人唔鍾意
其實睇top team
利申做過
同同事關係好好
冇做仲會出黎玩
間間都係咁sell嫁啦
日資公司睇黎真係份份西工同事又西
零售業既話我覺得英國公司幾好做

例如有咩英國公司

m&s, topshop, cath kidston, accessorize, superdry etc.

Topshop都係好撚閪
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

好彩佢仲未鬧過我

琴晚鞋倉同事,解釋反
老老實實 collect point呢間d野洗撚sell咩
根本就係同u記一撚樣 只係扮撚哂高一級咁
講真D客睇岩就買架啦
唔會因為你講兩句而唔買都變到買

做緊

想知點樣可以埋堆 份人唔係好識講嘢 一唔笑又好似西緊面咁 驚啲人唔鍾意

新仔成日比人屌 咁新仔唔熟習都好正常
已經好有禮貌同主動問野
做野快個時又見唔到 係咁話人做野慢 個場咁大散貨都要時間呀 ft就企係到唔郁
見啲人返左幾日就比人炒左 之後又不斷請新人
45蚊已經低 無客就叫我早收工 cut我鐘 忙就要ot 同事都正常 但一個煩既senior已經夠皮
好心你地啲工咁撚西就咪撚柒做啦
唔係想屌柒你地, 而係咁間嘢咁衰你地仲做
班死仆街只會變本加厲
出面大把地方請pt 無謂做埋啲19公司吖

做緊

已經好有禮貌同主動問野
做野快個時又見唔到 係咁話人做野慢 個場咁大散貨都要時間呀 ft就企係到唔郁
45蚊已經低 無客就叫我早收工 cut我鐘 忙就要ot 同事都正常 但一個煩既senior已經夠皮

我覺得鋪頭同店長問題 做左半年換過3次店長
我個間細鋪冇咁多野做
之前個店長會捽數而家個個唔理 淨係要greeting
同事好好人 我都好慢熱返左半年先熟熟地
不過已經幾個月冇新pt 我地成日話自己俾人流放邊疆

做緊

已經好有禮貌同主動問野

我覺得鋪頭同店長問題 做左半年換過3次店長
我個間細鋪冇咁多野做
之前個店長會捽數而家個個唔理 淨係要greeting
同事好好人 我都好慢熱返左半年先熟熟地
不過已經幾個月冇新pt 我地成日話自己俾人流放邊疆

希望遇到好嘅同事啦
絲打做V City?我都識人做緊 唔止一個wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞