collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
好人好姐點會呢D
呢D比MK垃圾先做

大把on9 des仔鐘入去,想當年小弟都一樣

*dse
請問可唔可以講下港島嘅情況?
聽Fd講有50一個鐘,好似唔太差
幾時再有更低嘅further sale?

今日開始
又是狗也不屌嘅閪工
唉番左兩日final sale攰到pk
所有sales工都差唔多啦
喺香港sales就係最容易睇到人性黑暗面
喺香港sales淨係用嚟卒數
但係你sell到野都好,總會有位俾你入

同女朋友就咁行吓niko and..., Collect Point
就算做客嘅都睇到個manager有幾衰
郁啲就大聲點啲pt做野
其實做客嘅,你以為自己好型好有氣勢,我覺得你大聲嗌其實好樣衰
所以完全冇幫襯過

幾年前做dse雞
我都有返sales工,係主題樂園影相公司
要我sell啲垃圾相,垃圾水晶球,3舊幾水一套
呢啲雖然係我job responsiblilties
但係無論我做得幾好都好,總係唔會俾manager睇到,更何況衰一兩下就即刻屌到我飛起
用call機、打電話、叫人傳遞信息,都要屌鳩我

所以,sales工係dse雞最容易做 (因為大把人輪著做)
亦都係dse雞最早睇到人性同社會黑暗面
有無巴絲爆啲料黎聽下,想聽日見馬鞍山同沙田兩間,想問下邊間好做啲?同埋啲人事關係點
認真 pt sales黎講最好做一定係hnm
最撚伏一定係啲客 連排隊都唔撚識排
仲話要投訴
屌 Godiva pt
勁撚多規矩跟
45蚊雞水咁多就好似做左Starbucks+sales+m記+清潔工人
唔知翻工點,買過兩件衫啲料都好差
有無巴絲爆啲料黎聽下,想聽日見馬鞍山同沙田兩間,想問下邊間好做啲?同埋啲人事關係點

求同
D 主管覺得自己好有power 好叻
屌你老味中學都唔知畢業未
搵嗰雞碎咁多喺度自我澎漲
G2000個啲仲on9 要寫你自己sell過邊件衫

真心咩,不過平時行過d g2000好似好靜咁,唔hea咩?

我成撚日sell完都唔撚記得 第2朝開會傾返次次都大概講下算
sell撚完仲要記住係咩人賣咗乜 屌我諗緊夜晚食乜啊點記啊
啱啱resign 咗沙田cp 勁好做 啲人又好 至少唔會玩批鬥

叻豬玩自爆

你都唔會知係邊個
世貿間gw好唔好做

世貿好多靚女做
所有sales工都差唔多啦
喺香港sales就係最容易睇到人性黑暗面
喺香港sales淨係用嚟卒數
但係你sell到野都好,總會有位俾你入

同女朋友就咁行吓niko and..., Collect Point
就算做客嘅都睇到個manager有幾衰
郁啲就大聲點啲pt做野
其實做客嘅,你以為自己好型好有氣勢,我覺得你大聲嗌其實好樣衰
所以完全冇幫襯過

幾年前做dse雞
我都有返sales工,係主題樂園影相公司
要我sell啲垃圾相,垃圾水晶球,3舊幾水一套
呢啲雖然係我job responsiblilties
但係無論我做得幾好都好,總係唔會俾manager睇到,更何況衰一兩下就即刻屌到我飛起
用call機、打電話、叫人傳遞信息,都要屌鳩我

所以,sales工係dse雞最容易做 (因為大把人輪著做)
亦都係dse雞最早睇到人性同社會黑暗面

d mk仔冇乜讀過書比個高一級既位佢地做就以為自己好撚勁

又唔知間舖最重要係d staff
咁屌法d staff更加唔會做野啦
真係想做pt sales建議大家做gap
真係好到唔知點講
d女幾撚正
好似賣服裝間間都唔好做
U記,American eagle ,hollister,G2000,IT,bape
好似賣服裝間間都唔好做
U記,American eagle ,hollister,G2000,IT,bape

做gap 大力推薦
唉番左兩日final sale攰到pk

邊間?
講真

預左唔做既人瘋狂屌撚柒佢地就ok
講真

預左唔做既人瘋狂屌撚柒佢地就ok
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞