collect point真心伏

686 回覆
204 Like 2 Dislike
比負皮果個係咪啊Paul 黎

想問下PUAL哥
NIKO AND 家品賣唔掂變到賣時裝有咩睇法?

諗到頭髮都甩曬

係香港做家品一係鬥實用鬥平,一係賣精緻主力杯碟餐具。咁大間連鎖舖賣復古文青feel文具同傢俬,落亞皆老街個邊走轉大把夜冷舖
d 女 好撚正
TWGW 幾好👍🏻👍🏻
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

好彩佢仲未鬧過我

利申新人時期跟佢
我覺得佢幾好人架wor 又肯落場幫手
點我做野起碼識講唔該
不過聽講佢好偏心
仲有一樣野係 要你比晒更佢 但佢又唔一定編你
咁好啦 果日見無更就番其他工啦 點知前一日就叫你番工
呢下真心 on99 cake住人地d時間

小弟不斷被r更其實有top team 講過,做得野既就編多d,癈既就編小d又 cut下更咁

完全同意
我中途因為搬屋轉左去新鋪做開荒牛
全鋪都新人果陣呢 就係咁編更比我r我比更
番親都幫d新人執屎
好啦 到過左幾個月
D人熟手左 唔知做乜春仲不斷請人
跟住就係咁r我更 比完又cut撚哂
DKLM
29分打卡真係仆街黎 之前個tb kinki去左mm個到又搞到好多麻煩野出黎 花生滿地真係
Whatsapp個gp又係好on9 sd更表要覆收到
試過有topteam係個gp道屌:「邊個亂放自己啲鞋係倉地下 收到請回覆 不是你也要回覆 」個撚個:「不是我,謝謝」屌洗唔洗咁啊?

以前翻nk 要好似狗咁逐個答收到 如果唔係會屌
個tb仲有無係到做緊

Axxson?

仲做緊

前幾日先俾佢鬧完黎
傾句計都屌餐檬

好彩佢仲未鬧過我

利申新人時期跟佢
我覺得佢幾好人架wor 又肯落場幫手
點我做野起碼識講唔該
不過聽講佢好偏心

又無偏心既
佢鍾意人做錯肯認
不過我都覺得佢好好人
29分打卡真係仆街黎 之前個tb kinki去左mm個到又搞到好多麻煩野出黎 花生滿地真係

想知 聽講佢去左銅鑼灣管人
伏到瀨曬屎
Sign錯機罰5蚊
公司所有文具都係用員工既罰款黎買
OT半粒鐘先開始計
但做左四五個字就叫你收工
仆街到一個點

Agger
有次ot就黎半個鐘 manager叫我地快啲搭半前sign機 之後繼續ot

好撚狗

我嗰間好少少,可能撘4撘5 keep好哂floor就叫我地企下等到撘半先sign機

絲打邊間cp
我之前返沙田
返左一個月就resign左

moko 我返左一個禮拜左右就走
但我成日行沙田cp

咁快手
其實我返左一日已經覺得伏味濃
但我唔敢咁快resign

絲打番緊果到?
翻緊GU PT 好似無乜大家講既問題
每日準時收工 無OT
企賣場 對摺衫又無乜特別要求
店長都係叫大約摺整齊就得 唔洗晒時間
Greeting個啲就間間都係咁架啦
同事黎講 PT個啲都幾和諧 FT都有堆幾nice

有無靚女?

各花入各眼 整體黎講 大部分都唔差

巴打邊間gu

尖沙咀 勿相認

巴打喎
以前返過一個月pt
最記得隻手擺後面都被人話
轉個頭佢地自己咪又係咁
企門口嗌少一兩句 即刻衝過黎話你
pt有無話要翻多幾多日先出糧
resign洗唔洗提早通知
早幾年第一份pt工係做cp
Mk collect point班白婆top team都on9 圍威喂 玩針對 frd ge 傾計就唔屌 唔係frd就係咁屌你傾計 仲成日我地top team 前我地top team後 咁大支野 唔知以為你係ceo ar

問題係你屌人自己又傾 邊有人服你丫! pt又係on9 老屎忽喂威喂 唔埋堆就杯你 on9 mk文化?

利申:做左一個月

雅蘭cp成堆閪女人圍威喂 開圍食飯見住佢地講新人壞話都食唔落 一日都黑都減價 想做死人 momoko yvonne yoyo 收皮啦閪女人

不能同意更多
跑倉先on9,係咩色咩講咩色囉係要講數字,屌你老味返左一日工就要人跑倉一定記得咩冧巴係對應咩色啦屌,嗰倉又咁尻細貨又咁尻多一定9秒9搵到拆埋膠袋俾你啦

真心咩?第一日就跑?

係啊屌,幾撚新奇有趣啊,我仲要返cp乜柒brand都有幾個倉隔幾尻遠跑到我死

雅蘭嗰條樓梯先世界級,唔夠人嘅話要跑上跑落
45蚊請你返嚟真係當你萬能,仲要係cctv住開walkie屌你做乜唔幫客
你叫我sell客冇佣收都算,轉頭又屌個floor亂啲衫摺得肉酸,當我識分身?
唔夠人就係咁叫你加更,list哂啲日子迫你一定要覆whatsapp講低邊日加到,一夠人就cut到你成個月得一兩日更,借啲椅炒人
成日話啲pt冇笑容冇greeting,自己就企埋一邊西口西面,我係個客見到你都唔開胃啦
mkcp個老女人毛球快啲仆街死啦你

不能同意更多 唔係無飯開都唔好做 無飯開做保安 m記都好過佢
返I.t仲好啦 輕鬆到痴線
利申:返緊pt
跑倉先on9,係咩色咩講咩色囉係要講數字,屌你老味返左一日工就要人跑倉一定記得咩冧巴係對應咩色啦屌,嗰倉又咁尻細貨又咁尻多一定9秒9搵到拆埋膠袋俾你啦

真心咩?第一日就跑?

係啊屌,幾撚新奇有趣啊,我仲要返cp乜柒brand都有幾個倉隔幾尻遠跑到我死

雅蘭嗰條樓梯先世界級,唔夠人嘅話要跑上跑落
45蚊請你返嚟真係當你萬能,仲要係cctv住開walkie屌你做乜唔幫客
你叫我sell客冇佣收都算,轉頭又屌個floor亂啲衫摺得肉酸,當我識分身?
唔夠人就係咁叫你加更,list哂啲日子迫你一定要覆whatsapp講低邊日加到,一夠人就cut到你成個月得一兩日更,借啲椅炒人
成日話啲pt冇笑容冇greeting,自己就企埋一邊西口西面,我係個客見到你都唔開胃啦
mkcp個老女人毛球快啲仆街死啦你

之前返第二日就比個top team屌我摺衫摺得樣衰阻住佢地收工叫我執掛裝算 返第二日炸想點啊
同埋班女人真係閪面閪到不能再閪,佢地撚有資格話人無笑容啊?

我都試過岩岩番比班閪女人話摺得核突 心諗 你係摺得靚 抵你摺一世 班閪女人真係西到不行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞